EDA_ALP Doğuma 2,5 ay kaldı isimde hala kararsızız. Eşimin adı Alperen bu sebepten -Alp Aras düşünüyoruz şimdilik ama -Yankı -Çınar Gibi isimler de de gidip geliyoruz sizce kızlar ?
happyboy_ kubra34- güzel işçilerin hepsini çalmış akrabalar bende onlarda olsun istemiyorum işim kalmadı pek 😆😆😆
Dorukdodo İlk oğlum Doruk hemen içimize sinmisti ikincide karar vermek zor hangisini seçsek diğerinin hatri kaliyor sanki 😂 Zeyd Yağız Göktuğ Uras Bu kadar azaltabildik listeyi ♥️
Zynpozen happyboy_ ilk oğlumun adı Göktuğ ikinci oğluma hamileyim şuan . Adı Alptuğ olacak inşallah. ♥️♥️
kuzucugum happyboy_ ilk oğlumun ismi 🩵Bedirhan yusuf Ikinci oglumun isminide 🩵Cihan deniz koyacağız Allah izin verirse şuan 32 haftalik olduk
Merycan65 Teacherobilmi insanlar herşeyi kötüye kullanıyo zaten isimdeki manaya ve ismi taşıyan çocuklardaki enerjiye bakınca çok güzel.
minkmom_25 happyboy_ ben Doruk Buğra koyacaktım ama ra enerjisi biraz olumsuz gibi diğer düşüncem Yağız Mete . Çakralara baktığım için isim seçemiyorum doğum yapmama 7 haftalık kaldı belki daha az 😅