Zeynepfasulye Merhaba 26 nisan son adet tarihin 5 hafta 1 günlük olarak uygulama hesaplıyor ama döllenmem geç oldugu için daha küçük ve bu sabah lekenlenmem oldu böyle bişey yaşayan varsa yazabilirmi lütfen 🥺
Pofidik123_ Zeynepfasulye canım bende yaşadım lekelenme benimde sat23nisan 21 mayıs bat 23 ünde kan vermiştim bide 27 sinde 24 ünde peçeteye sildiğimde damla şeklinde geldi kesildi bidaha görmedim adet gecikmemin 4.günü bide 7.günü geldi bir damla oda peçeteye sildiğimde böyle bir damla ufacıktı ondan sonra bidaha bende hiç görmedim daha doktora da gitmedim korkuyorum da
Pofidik123_ Zeynepfasulye 23 Mayıs 40.71 27 Mayıs 186.19 çıkmıştı değerim bekleyemiyorum yarın tekrar kan versem mi acaba
Pofidik123_ Zeynepfasulye işte vekiliyim dedim bayram da giriyo araya bayramdan önce bidaha kan veririm bayramdan sonrada bebişimi görürüm inşallah diye beklemek istedim geç döllenme oldu heralde benim bu sefer
Zeynepfasulye Pofidik123_ benimde geç döllenme oldugu için kesem gözükmedi betam 1654du perşembe günü gitmiştim salı günü inşaAllah görürüm bence sizde bayramdan önce bi kere daha kan verin
Pofidik123_ Zeynepfasulye sabah verdim bugün de doktora gittim 5+5 satla uyumlu keseyi gördük bi problem olmadığını söyledi doktorum