Ayseguls_baby babyshark__ ayy kızlar kız istiyor demek ki gebeliğimi öğrendiğimden beri illa kız olsun diyor erkek olsa sevmez misin diyorum yokk ben kız bebek severim ablası olucam ben ona yürümeyi öğreticem canııımm diyor 🤣 apartmanın neşesi valla 😀🌸
babyshark__ Ayseguls_baby hahahaha kıyamam en sevimli yaşları çok bilmiş oluyorlar çok hoşuma gidiyor 😂😂
Buse4161 Ayseguls_baby heee istesin istesin sonra saç başa kıyafet kavgası edişlerini izlersiniz benden söylemesi 🤣🤣🤣
Ayseguls_baby babyshark__ aynen sırf bu bilmişliklerinden ve dillerinden dolayı eşim kız olsun istiyor ama nasip tabiki ilk bebişim olacak sağlıkla gelsin de 😍❤️
3_bebelianne babyshark__ söyler ya 🤣😂şimdi az büyüdü bizimkiler o zaman güzel oluyor kızım küçük annelik yapıyor 10yaşına girecek kardeşide 3yaşına girecek 😊
Ozgemlym babyshark__ ahh kuzum benim kızımda 5 yaşında geceleri dua ediyordu Allahım benim bir erkek kardeşim olsun diye biz hiç düşünmezken bir anda süpriz hamileliğimi öğrendik. Şuan çok mutlu doğuncada öyle olurmu bilemiyorum tabi 😊
YavruKurtveAnnesi Ayseguls_baby bizim kız da odasını bile vermeye hazır ama babasını asla paylaşacağını en azından bir süre düşünmüyorum 😁😁
Ayseguls_baby YavruKurtveAnnesi bakalım bizim bebiş ne olacak teyzesi 10 haftalık olduk bugün. Eşimin duaları kabul olursa bi bilmiş kız da benim olur sanırım 😀😀
YavruKurtveAnnesi Ayseguls_baby ayy gönlünüzden geçeni hayırlı olanı nasip etsin Rabbim, eşin de biliyor kız çocukları babaya düşkün ondan istiyor😁😁
Ozgemlym babyshark__ 9+4 amin canım sağolasın bakalım normalde kıskanç bir çocuk babası ve beni paylaşamaz birde gurbetteyiz kuzenleri falan uzakta bir araya gelince kıskanmalar tripler oluyor inşallah güzel olur bakalım hayırlısı olsun 😊
babyshark__ Ozgemlym inşallah banada dua et en yakın zamanda nasip olsun bat5haziran az kaldı bakalım 🌸
Ozgemlym babyshark__ inşallah canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarım seninle haberdar et bizi de 😊