Kitapkolik660_ Alya05 bende tuttu kızda turşuyu çok yedim oglanda hiç yıyemedım hep çikolata pasta falan istedi canım kızda erkekde soldaydı ama ultrason da uygulamaya göre aynıydı ikisinde de
Ecisbicis Alya05 evet herkes bilmiyor eskilerin dediği tam tersi, erkek genelde tuzlu ve ekşi istermiş
ayalltsc Alya05 bence tesadüf canım ben ilk hamileliğimde tatlı çok yiyordum kızım oldu şuandada ekşi tuzlu şeyler çok yiyorum ve erkek 😂
ayalltsc Alya05 evet 13 haftalıkken öğrendik biz detaylıda 😌 amin inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza 🙏🏼
Esma006 Alya05 ekşi tuzlu aşerdim sevdim ilk 3 ay sonra tatlı istedi canım hep sol da hislerim oldu kasık ağrısı vs sol da olmuştu erkek bebek iri beden olarak yani hep haftası önde oğlumun kelimesini çok duydum kız nadir öne geçiyor haftası her gebelik farklı tabi ama hayırlısı olsun
ayalltsc Alya05 detaylı dediğim bu down sendrom mu değilmi diye bakılıyo ya o onun detaylısı herşeyine bakıyo özel olarak 😌
Briahll Alya05 12+5 haftalığım bebek sağ taraftaydı, son 1 2 haftaya kadar tatlı görünce bile midem bulanıyordu kahvaltıda sadece turşu yediğim bile oldu o derece😂 fetal dna testi sonucuna göre cinsiyetimiz kız çıktı😂
halitefe Alya05 hiç biri doğru değil malesef iki ayrı gebeliğimde tam zıt şeyler yaşadım cinsiyetleri aynıydı ama
Htc_2025 Alya05 tam tersi oğlumda ekşi kiizmda tatlı yedim ikiside haftası önde gitti 10 gün farketmiyor yani kız erkek ordan anlamıyor insan ama karın şekli farklı oldu ikiside erkek sivri ve asagidaydi kız yuvarlak karın di
Efulie Alya05 iki oglumdada ekşi yedim bunda tatlı yiyorum 21 haftalik kız bebiş nasipse Bence aserme batıl inanç