Aylinn06 SevvaallEr testlerim de o kadar çok yalancı pozitif gördüm ki inşallah bu ay gerçek sonucu görürüm :(
SevvaallEr Aylinn06 Yaa gercekten mi yalancı pozıtıfte cok umut baglıyo ınsan hiç testlerde başıma gelmedi ama anlayabılıyorum ınsallah bu ay hayırlı haberlerinizi alırsınız 🤍 Bu ay hep beraber aynı gün test yapıp bu sayfada paylasalım kızlar 🫂
Cokistersengelerbence Irem198 ay benim de bat 11. Sabah öylesine test yaptım birşey çıkmadı. Sonra eve geldim böyle bir çizgi gördüm. Emin değilim ama…
SevvaallEr Cokistersengelerbence Sankı belli belirsiz bırsey var gıbı ama kaset test gebelık erkense cıkarmıyo cok bellı belırsız yarın bı erken gebelık testı alın yada sımdı alın sabah ılk ıdrarla tekrarlayın🫶🏻
Mamiko_2020 Cokistersengelerbence laboquıck mi acaba.Aşırı aşırı hassas bi test bu 🥰kızımı reglime 11 gün kala bu testle sonradan çıkan çizgiyle öğrenmiştim 3 gün sonrasında başka test yaptıgımda betam 14tü düşünün ne kadar öncesinden gösterdiğini laboquıck testin 🥰
SevvaallEr demom Test hakkında bir bilgim yok ama bekirtileriniz varsa bı kanda verin bırde yarın bence tekrarlayın yada 2 gun somra o zaman emin olursunuz🫠
SevvaallEr Mamiko_2020 Hahahahahashjsjsjs ay gercekten ama bu ay inat ettim ya yapmıcam hiç gecikmem çünkü normalde gecikirsem yapıcam dedim yoksa noo yapmıcam🤣🤣🤣
Cokistersengelerbence SevvaallEr fotoğrafta net değil aslında ben çıplak gözle görebiliyorum. Awox var elimde yapcam sanırım🤣
Cokistersengelerbence Mamiko_2020 yaaa gerçekten miiiiiii🥰🥰🥰 evet evet laboquick kaset test. İnşallah dediğiniz gibi olur 🤲🤲🥰
Cokistersengelerbence SevvaallEr evet sabah evden çıkmadan önce yaptım tertemiz bir tek çizgi gördüm 😀 2 gibi evde olurum o zaman tekrar bakarım var mı yok mu 😀
Cokistersengelerbence Ama aşırı derecede sırt ağrım var gece boyunca da bel ağrısından uyuyamadım. Bu belirti sayılıyor mu :))
SevvaallEr Cokistersengelerbence Yaaa regl yakınken ve hamilelik belirtileride regl yakınken benzedıgı ıcın ççok benzıyor dıyorlar o yuzden olabılırde olmayabılırde kendını cok dınlemeyın bu Surecte ne kadar dınlersenız o kadar agrı hıssedıyor vucudunuz garıp bır sekılde bende boyleyım bu haftalarda adet olana kadar🙇🏻♀️ sınır bozucu bır durum evet ama regl beklemekten baska caremız yok
Cokistersengelerbence SevvaallEr yokmuş bu sabah ilk idrarla awox ve laboquick test yaptım birşey çıkmadı. Olsa çıkardı çünkü yumurtlama ve çatlamanın 10.günü bugün. Hayırlısı olsun diyorum.