Ozgemlym aysenuryll96 selam canım ben gidiyorum ilk doğumumu da Burda yaptım 😊 Demet Baloğlu doktorum ilkinde de oydu
babyshark__ aysenuryll96 merhaba kızımı orda doğurdum benim doktorum meki beydi ama Seferihisar a geldi demet hanım çok ilgili ve tatlı bir Dr Mehmet Alpaslan da çok iyi çok iyi ilgileniyor adetten kesilmiştim onun tedavisyle gene adetim başladı
babyshark__ Ozgemlym demet o kdar naif ve hassas bir Dr ki benden önce bir hasta girdi düşük yapıyormuş ama kendi söyleyemedi dedi aşağıda ultrasona git birde onlar baksın sonra sekreterine dönüp söyledi düşük yapıyor ama söyleyemedim ben onlar söylesin dedi
3bebeliannee Ozgemlym merhaba kendisine randevu aldığınızda her gittiğiniz zaman kendisine mi muayene oluyorsunuz? Yoksa asistan stajyerler vs mi oluyor veya başka doktor
elifgka babyshark__ doğumdan memnun musunuz? Ben de orada düşünüyorum bir sıkıntı yaşadınız mı ? Benim de doktorum demet hanım
Ozgemlym babyshark__ kıyamam ya öyledir canım doktorum. Gebelik harici rutin kontrollere de gittiğim için çok çok severim kendisini. Bu gebeliğim biraz şok oldu Demete randevu bulamadım Mehmet beye gittim kovar gibi muayne etti zaten şoktaydım sanırım ters zamanına denk geldim 😊
Mehmetefe-3 Bende Seferihisar meki beye gidiyorum 32 haftalığım ama hastane yetersiz ameliyathane kötü diye korkutular o yüzden nagihan hanıma aldım merak ediyorum 2. Gebeliğim
babyshark__ 30091991 Nagehan hanım ve demet hanım çok tatlı ve ilgili doktorlar ben normal doğum yaptım ama annem ameliyat oldu kadın hastalıklarından memnun kaldi
babyshark__ elifgka evet memnunum 2.ye hamileyim gene orda doğum yapicam ama doğuma doktorlar girmiyor urlada ebeler doğum yaptırıyor doktorla sürekli iletişim halinde oluyorlar