Sonunda bende bu postu açabildim😍 En başından beri sezeryan istiyordum ama korkuyordum da tabi sonlara yaklaştıkça 🥹 Neyse doktorum 29 Mayısa gün verdi 38+2 de Doğum için hastaneye gittik. Yatış bilgileri odaya geçmem felan derken Doğuma gitme zamanım Geldi Önce bi serum takıldı sonra nst ye bağlandım herşey yolundaydı❤️ Sıra geldi beni doğuma götürmeye sedyeyle görevli geldi aşağı indirirken duygusal anlar yaşandı tabi ağladım ailem de ağladı🥲 Ameliyathaneye indirdiler sedyeye yattım önce Spinal iğneyi vurdular gram bişey hissetmedim acı sıfırdı. Sonra beni geriye doğru yatırırken uyuşmuşum bile o an belden aşağımı hissetmemeye başladım😂 Hemşire sondanı takıyorum şimdi dedi onuda hiç hissetmedim uyuşuk olduğum için. Doktorum geldi 3 dk geçti geçmedi bebek sesini duydum yanıma getirdiler yüne ağladım dayanamadım🥹 Bebeği götürdüler benim işim 20 dk daha vardı dikişlerim sürdü dikişlerden sonra odaya çıkardılar yüne dıygusal anlar yaşandı anneme çok güzeldi anneee diye diye ağladım eşimede tabi 🥲 Uyuşukluk 3 4 saate geçti hemen ayağa kaldırdılar beni ben yürüdüm hemen ilk zorlanıyorsunuz ama 1 2 adımdan sonra geçiyor sürekli ağrı kesici vuruyolar zaten İyi ki Sipinal oldum hiç pişman değilim o anı yaşamak paha piçilmezmişşş 😍😍😍
Sormak istediklerinizi yanıtlayabilirim kızlar