MadameTussauds Mervee09 Insallah evet hayattan hic zevk alamiyorum böyle hamileligime bile sevinemiyorum
Kartalmommy MadameTussauds bende tiroid hapı kullanıyorum mideyi tahriş edebiliyormuş aşırı bulantıların kaynağı olabilir dedi doktor sende doktoruna sorup bulantı ilacıyla birlikte kullan ben sordum bi sakınca görmedi
MadameTussauds Kartalmommy Hapi almadan öncede böyleydim canim ondan oldugunu sanmiyorum hamilelikten öncede kullandim cünkü hic tahrisle karsilasmadim ama yarin doktoruma sorarim bunuda tesekkür ederim bilgilendirme icin 🥰
prenseslerblogg MadameTussauds nasıl oldun canım iki hafta geçmiş üstünden 🥲 benimde yeni yeni başladı
MadameTussauds prenseslerblogg 12 haftalik oldum canim ayni devam ediyor arada bi iyi oluyor gibiyim ertesi günü tam tersi oluyor yani cok degisik sen kac haftalik oldun ve bulanti kusma mi var ?
prenseslerblogg MadameTussauds ben daha 5+4 üm bugün 3 kere kustum :( çok erken başladı inşallah erken biter 🙂
MadameTussauds prenseslerblogg Oyy oyy benimde o kadar erken baslamisti cok zor bi durum gercekten Allah yardim etsin bize 😭
prenseslerblogg MadameTussauds bugün iyiyim dün bulantı hapı aldık içtim gece iyi geldi size vermemiş miydi doktor