Farida_Aliyeva_ Nasıl geçiyor🙋🏻♀️☺️ kaçıncı hamileliğiniz??😁 Benim 1 ci çocuğum ama 2 ci hamileliğim baya iyi ne mide bulantısı ne başka bişey hiçbişey yok ha bire yiyorum yaa😂🤦🏻♀️
ug_fa-3diplomalianne Farida_Aliyeva_ bizim 10+1 bu 3.gebeğilim ve 3.bebeğim Allah nasip ederse yani bulantı bazen çok zorluyo bazen de hiç yok gibi yemek konusunda evde giydirdim bişey yiyemiyorum ama dışarı çıkınca herşeyi yiyesim geliyo 😅
MadameTussauds Farida_Aliyeva_ 2. hamileligim 5 yasinda Oglum var.. bulanti kusma halsizlik ne ararsan var fenalardayim bacim h Aman dilini issir 😄
Ilkesmomy Farida_Aliyeva_ bende 10 haftalıgımm valla ıstah arttı dıyenlere hayranımmm tovbe agzıma bır lokma alamıyorum sırf bayılmayım dıye yıyorum yaa 😫😫😫
DiplomaliEvHanimi 7.4 hafta benimde 3. Cocugum ılkı kurtajdı 2. Kızım 4.5 yasında Cok tuvalet uyuma ve sersemlık sukur bulantım yok ama iştahım sıfır ocak gorunuyo benimde
Farida_Aliyeva_ DiplomaliEvHanimi hayrlı olsun sağ salım alalım kucağımıza benimde ilki düşük oldu 6 haftalık şimdi 6+4 üz 🥰🤰🏻 bende de sık lavaboya gidyom birde uyku 😁
Farida_Aliyeva_ canbebekku21 6 hafta 4 günlük bende de inşAllah geçerde sağ salim kucağınıza alırsınız bende ilkinde öyleydi kanama oldu 2 gün sonrada düştü
Farida_Aliyeva_ ug_fa-3diplomalianne benimde tik tokda ne görsem aynısından yiyesim geliyor😂😂 daha 6 hafta 4 genlüğez böyle 9 ayda qaliba 100 kiloyu geçerim😂😂😂
Farida_Aliyeva_ MadameTussauds 😂😂vallaha ne görsem canım çekiyor😂😂 9 ay sonunda 100 kilo olucam qaliba😂😂
Bulutlarda Farida_Aliyeva_ 6. Hafta bugün benimde çok belirtim yok ara ara kasık ağrım oluyor oda çok hafif 10 haziranda kalp atışını duymak için gideceğiz inşallah ay zaman da geçmiyor ya 🥹🥹🥹🥹