Balbebek012 Evet kızlar posta lütfen💜 bilgilerimizi paylaşalım 💋💋💋kaç gündür çok fazla kola ve soda içtim ve hatırladım ki bunlar gaz yapıyor
AnayimBenAna_ Balbebek012 kola bende içiyorum ya bu ara çok. Nohut yemeğine ve mercimek çorbasına hasret kaldım 😂
Birbenbirbebek Balbebek012 off vallahi ben de ne yesem derdinden şaştım . Bir koca tencere çorba yaptım içip içip duruyorum 🥹
Balbebek012 BerenGulce içme işte biz de gaz yaptı iki gün bebeğim çok huzursuzlandı aklıma içtiğim kola ve sodalar geldi 😔
Glhayat_54 İstediğin kadar uzak dursanda gazlı olan yine oluyor. Arada kaçamak yapmaktan bisey olmaz arada ödüllendir kendini 😎😊
Tutaste_ Glhayat_54 evet ben hergun içiyorum annemın gazı bebeğe geçmiyor ı Ikı bardak içiyorum valla yaz geldi diye kıyısında dısarı cıkınca İçmiştim 3 aylıktı zaten gazı vardı bişey yemesemde 😀
Balbebek012 AnayimBenAna_ ay ben de ben de nohuta bayılırım mercimek çorbasını da çok severim ama uzak duralım bir süre daha senin bebiş kaç aylık oldu🫶
Balbebek012 AnayimBenAna_ yarın aktardan muskat cevizi aldıracağım eşime suyla içebiliyor muşuz yarın içerim artık😅
Kitapkolik660_ Balbebek012 nohut fasulye falan bu tür gaz yapan seylere pişirirken az kimyon atarsanız gazını alıyor bi’de pişirme öncesi iyice haslamanız gerek