Sinif177 Bahar77777 bende düşünüyorum. Birisinden duydum ne kadar doğru bilmiyorum. 1 milyon tl verince sizi kuraya almıyor 4 ay sonra 3 milyon geri veriyor. Aylık ödemesi de 50 bin olması gerekiyor yanlış da biliyor olabilirim.
Fatma5806 Bahar77777 ablamın ev sahibi aldı daha sonra ablam başvurdu dosya parası + aylık 58 bin ödemeli 4 ay sonunda 3 milyon vereceklerini vaadettiler inşAllah verirler
Busrasisman Bahar77777 biz geçen sene mayıs ayında yazılmıştık ve bu ay evimiz çıktı 2 milyonluk 6 sene ödemeli
Bahar77777 Sinif177 ya bi şekilde gerçekten ev sahibi olunuyor ama ne kadar sürede o önemli aslımda bizim için hemen verirse öok iyi olur mesela
Bahar77777 _yessimm ay acaba alabildilermi ya zde ev için başvurmayı düşünüyoruz işte kfamızda çok karışık
Ebruyldzzzz Bahar77777 ben katılımevime başvurdum 3 milyon geri ödemesi 3 milyon 255 bin 3. Sene de kesin veriyorlar ama ondan önce her ay çekiliş yapılıyor şanslıysan çekilişle çıkabiliyor
Smyye1B Bahar77777 Araba için geçen yıl ağustos ayında yazildik 42 bin katılım payı verdik kısa vadeli kuralı sisteme girdik kura hiç çıkmaz ise önümüzdeki Kasım ayinde teslim alacgiz nasip olursa.