ignur Kac gundur yapiyorum ilk yapisimda ilaci verirken icine yanma oluyordu ama simdi vurduktan sonra sızlama olup geciyor, icindeki yanma hissi pek olmuyor.. Alistim mi ? Yoksa yapamiyor muyum diye tedirgin oldum😆😆
Kkardelenn1 ignur yapıyorsundur kız😂32 haftalık olacağız aylardır vuruyorum bazen hiç hissetmiyorum bazen çok yakıyor vurduğun yerden kaynaklı oluyor genelde
mrp2023 ignur 26 haftalık hamileyim en başından beri yapıyorum bazen yakıyor bazen yakmıyor 😂 alışmak diye bişey bu ilaca karşı yok bence
Mira2025 ignur alışıyorsun yanma bazen oluyor bazen olmuyor 37 +1 ilk günden beridir vuruyorum doğuma kadar da devam edeceğim damara denk getirme yeter 💐
aysgl3306 İğneyi tam vururken derin bir nefes alıp girerseniz sonra nefesi verip ardından tekrar derin nefes alıp enjekte ederseniz sonra da biraz ovalarsanız yanmayı epey azaltacaktır bende ilk başta öyleydim girerken bile yanardı
Mira2025 ignur evet karnını gerdir öyle batır korkmana gerek yok kanarsa da bebeğe zararı olmaz endişe etme bende ilk başlarda bebeğe gider diye korkuyordum doktorum iğne ucu çok küçül o yüzden korkma gitmez demişti rahat bi şekilde yap göbek deliğinin alt tarafında a sağa sola yap