Symylldz merhabalar 🌸 bende sizin gibiydim Kapı kapı dolaştım bebeğimi ilk öğrendiğimde. Dediğiniz gibi hep tersliyorlardı ve ilgisizlerdi. Sonra Bi arkadaşımın önerisi ile şehir hastanesinde Serdar Erman a gitmeye başladım. İlgili ve sakin bir doktor gibiydi ama en son kontrolümüz de eşimi de beni de resmen azarladı. Şöyle başlarda ilk heyecanla insan bilinçli düşünemiyor sanırım, hatta itiraf edeyim bugüne kadar düşünememişim, akşam eşimle konuşurken birden dank etti. 21. haftadayım şu an bizde ne kan tahlili istedi ne de kendi baktırdığım kan tahlillerini sonuçlarına baktı, sadece takviyeler verdi sürekli.. En son kontrolümüz de dediğim gibi azarladı. Ben o kan tahlili istemediği için sağlık ocağında ebe hemşirenin önerileri dahilinde kan ve idrar testi yaptırıyorum, ondan bahsettim böyle böyle diye nerde kan verdiysen orda sonuç baktır, sanki orada doğuracak gibi neden orda kan veriyorsan dedi. Sonra ben araya bayram gireceği için 1 ayı geçecek diye erken randevu alıp gitmiştim. Daha 2 hafta olmuş neden geldin diye ayrı kızdı. Sanki bana şu kadar hafta sonra gel diyormuş gibi.. Bir de üstüne bizi açıklama yapamadan kovar gibi diğer hastayı çağırttı içeriye.. Ben umursamamıştım belki o gün kötü günüydü vs diye ama sonra aklı selim oturup düşününce dank etti herşey. Bende değiştireceğim doktorumu. Yine şehir hastanesinde Gülhan Çetinkaya hanım var onunla ilgili çok güzel şeyler duydum(instagramda takip ediyorum kendisini İnanılmaz tatlı bir kadın), serdar Erman bir keresinde rapor almıştı mecbur bu hanıma gitmiştim bir kere, çok tatlıydı serdar beye takipliyim diye değiştirmemiştim keşke o zman değiştirseydim. Ama şimdi eminim artık Gülhan hanıma gidicem bundan sonra 🌸sizde Gülhan hanıma gidip Bi şans verebilirsiniz bence ☺️ rabbim iyi insanlar çıkarsın karşımıza inşallah, bu süreci bize kolaylaştırsın 🤲🏻 Biraz uzunca yazdım kusura bakmayın 🌸
Symylldz