Ask45 Bilen varsa yazabilirmi ? 13. Gün kan geldi cok az şimdi o gün çatlamışmı oluyor yoksa yumurtam büyüdüğü içinmi
ynzl Ask45 yumurtlama veya çatlama zamanı kanama olduğunu ilk kez duydum. Bilenler yazacaktır üstte kalsın 🌸
myangelson Ask45 iki üç kere başıma geldi . yumurtlama anında mi catlamada mi tam bilmiyorum ama gelen lekelenme olan akıntı yapışkan oluyordu genelde yapışkan akıntı da yumurtlama akıntısı oluyor. Üzerine saydigimda 14-15. Günde adet olurdum. Bu arada kanama değil lekelenme şeklinde oluyor bir kere pembe lekelenme 2 kere falan da kahverengi lekelenme yaşamıştım. Doktora sorduğumda evet bazı kişilerde lekelenme oluyor yumurtlama döneminde demişti
yesildeniz_ Ask45 iki aydır yaşıyorum ovulasyon kanamasını ovulasyon testi de yapıyorum aynı zamanda benim çatlama günü başlıyor lekelenme
Pamiramsi Yumurtlama veya çatlamada kanama olmaz, ama iki adet dönemi ortalarında kanama görüyorsanız doktoruna bunu söyleyin, rahminizde polip olabilir ya da kist olabilir maalesef bu durumu yaşayanlardan biri yakınım. Takip ettirmenizde fayda var
Ask45 myangelson benim kan rengindeydi canım akıntıyla beraber geldi kıl kıl içinde bişey vardı bidahada gelmedi
Ask45 yesildeniz_ ya herhalde benimde çatlama günü oldu hafif karnımda agrı vardı o kan geldikten sonra o yüzden adet günümü hesap edemiyorum hiç kanama günü çatlamayı baza alırsam 3-4 gün var adetime
yesildeniz_ Ask45 çatlama akıntısı geldikten sonra lekelenmem başlıyor. Sizde de öyledir belki yumurtlama günü olsa bile değerlendireceğiniz zamanı bilirsiniz
Ask45 yesildeniz_ valla bilmiyorum canım her ay farklı şeyler yaşamaktan bıktım salı günü doktora gidicem bakalım