Minikmucizem47 Ervahayal X kromozomlu spermler daha yavaş ama dayanıklı, y kromozomlu spermler daha hızlı ama dayanıksız oluyormuş araştırma bu. X kız y erkek olduğuna göre yumurtlama öncesi kız çatlamaya yakın erkek olur teorisinden bahsediyorum ☺️
Ervahayal anneolmakneguzel_ başta tabiki hayırlısını istıyoruz duamızda hayırlı sağlıklı şekilde 2 kızım var çok şükür rabbime saçını telini yaratamam 3. Kızım olsa kabul mü etmeyeceğim Allah aşkına sabtırmayın lütfen oğlum olsa emin ol kızım olsun isterdim insan olmayı arzuluyor hayırlısıyla tabiki bu açıdan bakım lütfen yorum yaparken
Ebru567- Bende tek gün kıpkırmızı olduğu günleri değerlendirdim bu ay diğerlerinde kıpkırmızı ve siliklestigi günleri değerlendirdik olmadı 5 aydır denedik bakalım bu ay ya nasip Allah bilir vaktini 6 haziran bat ama belirtimde yok testte yapmadım
Ervahayal Ebru567- bizde kaç aydır denıyoruz ama olmadı çatlamayı değerlendiyordum sadece bu ay hem yumurtlama hem çatlamayı değerlendirdik çok şükür hamileyim
Hhh03 Ervahayal ben ovulasyon la takip etmedim af edersiniz akıntıdan anlıyorum yumurtlamayı 2 gün sonra değerlendirdik bakalım hayırlısı artık
Hhh03 Ervahayal yok öyle bi beklenti değil benim 2 kaybım var sağlıklı sıhatli olsun kız erkek farketmez hayırlısıyla olsun
Ebru567- Ervahayal bende çatlama yumurtlamaydi bu ay tek gün pik günü değerlendirdik bakaljm ya nasip belirtildi yok
Ervahayal Ebru567- bende belirti yoktu çift çizgiyi gördükten 2 gün sonra kaşık ağrısı yaşıyorum ara ara başka belirti yok cnm
Ebru567- Ervahayal benimde tutmuş bu ay bat 6 dün kan verdim 53 çıktı yarın gene vericem kabul sabah erkenden gidip bende karın şişliği ve sancı var karnımda
Helink Ervahayal o dönem de yumurtlama dönemini yüksek olan dönemi değerlendirdim 2 gün ara verip en pik günde