Ervahayal Supermom488 bende en pik dönemi değerlendirm bu ay pik 2 gün sürdü sonra çatladı benimki 3 günde değerlendirmiş oldum
Ronza Yumurtlama günü ve sonraki iki günüde değerlendirin ve sağ tarafa yatın ilişkiden hemen sonra sola yatarsanız kız oluyor
Mry2020 Ervahayal yumurtlama gününde kız oldu ilkinde de aynı şekilde kız olmuştu yani bence tutmuyor
Ervahayal Ngny tam çatlamayı 3 kez denedim gebelik olmadı bende yumurtlama +çatlamayı deneyince hamilelik oluştu
Helink Ervahayal oğlumda yumurtlama günün de hamile kaldım şimdi 2. De yumurtlama günü cinsiyeti belli değil ama oğlum gibi yumurtlama günümü ayarlamıştık hayırlısı bakalım ❤️
Ervahayal Helink yumurtlama pik günü kastedıyorsunuz değilmi çatlama var ondan önceki yumurtlamayımı değerlendirdiniz ?
Deleted33000 Ervahayal ben tesadüfen doktora gitmiştim doktor gebe kalmak istiyorsan yumurtan çok güzel gelişmiş değerlendir dedi bende değerlendirdim oğlum olacak
aysegulserin Yumurtlama takip ettim o gün ilişki oldu sadece, oğlum olacak benimde alakası var mıdır bilmiyorum
Ervahayal aysegulserin benim yumurtlamam bu ay 2 gün sürdü yumurtlamayla birlikte çatlama 3 günü değerlendirdim umarım tutmuştur 2 kızım var hayırlısıyla çok istıyoruz
Deleted33000 Ervahayal ben yumurtlama takip etmiyordum canım daha doğrusu hamile kalmayı bile düşünmüyordum o kontrol öncesinde ne zaman çatladı bilmiyorum o yüzden doktor yumurtan gelişmiş hamile kalmak istiyorsan değerlendir diyince bir anda karar verdik ve tuttu yani 😂😂
2cocuk2kopek Supermom488 sadece bir hurafeden ibaret bu yumurtlama dönemi hamile kalıp kız doğuran bir sürü kişi var bilimsel olarak bi açıklaması yok
Minikmucizem47 2cocuk2kopek Bilimsel olarak bir açıklaması var aslında instagram da adım adım annelik Emel sıcakyüz’ü takip etmenizi öneririm . Tabi en sonun da Allahın dediği oluyor ama hem erkeği hem kızı tatmak isteyenler için bence denenebilir bir yöntem ☺️