ebrudefnee Ervahayal böyle birşey var mı germekten ben pek inanmıyorum cinsiyetin hangi gün ilişkiye girdiğine göre belirlendiğine
Ervahayal ebrudefnee kızlarımda hiç dikkat etmedim sık ilişkiyle adet sonrası hamile kalıyordum 2 kızımdada bu sefer dikkat ederek ovulasyon takipi yaptım hem yumurtlama günü hem çatlma günü değerlendirm şuan doğuma 1 ayım kaldı bebeğim erkek canım nasip yumurtlama günü erkek ihtimalıde var kız ihtimalıde ben kaç ay sadece çatlamayı değerlendiriyordum gebelik olmadı bu sefer hem yumurtlama hem çatlamayı değerlendirdim öyle gebelik oldu bende
ebrudefnee Ervahayal bilemedim kızımda geç döllenme olmuştu yani muhtemelen yumurtalamadan sonra oldu yumurtlama gününden önce değil ama kız şimdi 2. Ye hamileyim ama gün aşırı ilişki oldu cinsiyeti öğrenmemize var daha bakalım ne olacak
sevgiarslannn Ozgeliz Özge hanım banada bakarmisiniz lütfen Hala net değil cinsiyet 13.03.1993 24 Ekim son adet tarihi 27-28 günde bir adet oluyorum 31 Ekim sanırım tam hatırlamıyorum o günü 3-4 6 ve 8 kesin hatirliyorum Lütfen banada bı cevap verin 🥹