Eylsrp Kızlar 18 haftanızda durumlar nasıl agrınız sızınız barmı bebek nasıl degısıklıkler neler sizde sohbet edelim biraz
SuEr_Tu1512 Eylsrp 17+5ten selamm🖐️ 2 gün sonra 18iizz😍 Bel ağrısı, karın krampı, halsizlik, sürekli uyuma isteği devam ediyorr. Yaklaşık 4,5 gündür de karnımda sorun var gibi hissediyorum. Sürekli gaz sancısı mahvediyor, karnım patlıcak gibi oluyor 😫
asel_asl Eylsrp benim kalçam ağrıyor. Birazcık yorulsam bile sağ kalçam inanılmaz ağrıyor sebebi nedir hiç bilmiyorum. Bebeğimi daha yeni hissetmeye başladım 😌 canım sürekli bişey istiyor ama ne bilmiyorum 😅 ve henüz hiç kilo almadım. Bizde durumlar böyle
buse2507 Eylsrp 18+6 dan selamlar🫶 Ayımdan beri kalça ağrısı çekiyorum ona bir çözüm bulamadım🤷🏻♀️ onun dışında rahatım kilo da almadım erkek bebiş bekliyoruz💙 hareketlerini de 17. Haftadan beri hergün hissediyorum uzanınca 🧿🥳
NurAyse_nur Eylsrp 17. Haftadayiz 3. Bebegim bir kac hafta ince daha net hissediyordum hareketlerini suan belli belirsiz net bir hareket yok kafaya taktim biraz. Siyatik agrisindan dolayi sag kalca bacak pert uzun sureli oturma is yapmam zora sokuyor beni 😞
Eylsrp Bende bel agrısı ara sıra gelen karın krampları halsizlik ve yürüken bacak arası agrısı var 🤦🏼♀️
Eylsrp asel_asl bu arada bes dakka bıle yürüdem kalcam bacak eklemlerım agrıyor benımde ınanın bu aylarda baslıyor galıba erken sanıyordum da sendede varmıs demek oluyor boyle
SuEr_Tu1512 Eylsrp 63le hamile kaldım, 62ye düştüm. 65e çıkmıştım, 64e düşmüşüm. Bu seferki hamileliğimde inşallah çok kilo almadan doğururum🤲 İlkinde 52yle hamile kalıp 70le doğuma gitmiştim 🫢
asel_asl Eylsrp kişiden kişiye değişiyor ya kilo meselesi 😅 başlarda çok bulantım oluyordu öyle 3 kilo verdim ben . Daha da almadım . Bende neden almıyorum neden diyorum hep 😅 önemli olan bebişlerin sağlığı kilo nasılsa verilir 🌹
Eylsrp SuEr_Tu1512 ben ilkinde 12 kilo aldım 58 le dogurdum bunda suan 59 kiloyum 6 kilo aldım nasıl almıyor verıyorsunuz ya bende ıstıyorum 😀