Ayshababy Merliii 26-30 saatın sonunda 9cm sezaryen doğuma gittik canım şükür bebeğim iyi yanımda uyuyor eşimlen birlikte
Kkardelenn1 Ayshababy ayyyy deme ya sürekli bakıyorum aktif misin diye 🥹ah bu bebişler nasıl nazlılar olsun ikinizde sağlıklısınız ya önemli olan o 🌸ne zaman doğdu canım bayadır girmedin
Ayshababy Kkardelenn1 çok şükür ikimizde iyiyiz canım o ağrı kesicileri epidural hiç biri bende işe yaramadı
Ayshababy Zg6641 orası öyle canım şükür sağlıkı hiç bir sorun yaşamadık eme reflekside güçlü sütümde geldi ama kalkamadım için emzirmekte zorlandım
Kkardelenn1 Ayshababy yaaa Allah yardımcın olsun inşallah kısa sürede toparlanırsın kucağına alınca tüm acıların dinmiştir zaten ❤️darısı bizlere olsun inşallah
Merliii Ayshababy şükürler olsun canım, önemli olan ikinizin de sağlıklı olması 😍 artık darısı benim, hepimizin başına 🤲💞
Berrakk39999 Ayshababy gözün aydın canım saglıkla büyütün inşallah 💕 şekerine baktılar mı ne durumdaymış bebeğe bi etkisi olmadı değil mi şekerin
Ayshababy Berrakk39999 kontrol ediyorlar bebeğin şekerini sorun yok dediler benimkide şuanlık normal çıktı ama yedikten sonra ölçüm yapılmadı hep yemedikten önce yapılıyor
Ayshababy Merliii inşallah çabucak kurtulursunuz canım her zaman insanin kendi sancısı çok önemli bide bebeğin itmesi bizimki kanalın çok yanlış yerine dayandı 😀🌸
Merliii Ayshababy amin canım, 39+4 bizimki de kanala çok uzak bakalım. Vakti gelince doğru yere gidebilecek mi bakalım 🥰😬😂