erman777 Hanımlar bugün 9.günüm 3. Gün embriyosu 8 hücreli 1. Kalite, test günüm Salı dayanamadım evde test yaptım negatif gördüm benim gibi olup kanda pozitifi gören oldu mu ?bu 4. Denememdi çok üzgünüm 😞
Mucizee80 erman777 benim 3.gun embriyosu 10 sonra kanda 15 çıkmıştı iki gün sonra 50 ydi evde test yaptım cok zor görünen silik cizgydi umudunuzu kaybetmeyin kan gününüzü bkleyin
Annelikyolundabiri erman777 ama canım yanlış yapmışsın. Biz 5. Gün embriyosunda bile 8. Gün testte silik çıkıyor. Senin en az 12. Günü beklemen gerekiyordu. Durduk yere moralini bozuyorsun belki tutundu ama çok erken olduğu için çıkmaz testte. Strese girme
erman777 Kukoss modum o kadar düştü ki anlatamam eşimin haberi yok evde test yapma diye uyardı beni Salı günü beta günüm eşim izin vermiyor bekleyelim diyor
Kukoss erman777 benimkide istememisti beraber ogrenelim diye sen erken yapmissin hayatim bekle ama sakin sakin bekle stres yapma bak
Kukoss erman777 uzulme stres yapma benimde ikinci denememde oldu ki biz genetik yuzunden mecburen tupyaptirdik.. bizde sorun olmamasina ragmen sinandim ben, uzulme
erman777 Kukoss bizimde sebepsiz infirilite evet bizde de sorun yok benim bu 4. Denemem va yaşım 40 üzülmemek bazen elimde değil yaş skalamdan dolayı 3 transfer yaşadım diğeri de yumurtalarımın 4 de genetikten bozuk gelmişti artık umudum kalmadı inşallah Salı günü pozitif görürüm ne diyeyim
erman777 Baloglus inşallah Salı günü kan verince sizi de bilgilendireceğim inşallah güzel haberle gelirim
Mucizee80 Birmanolya bel ağrısı dışında hiçbir belirtim olmadı hatta ilerleyen haftalarda bile belirtim yoktu
erman777 Birmanolya Birmanolya merhaba hayır hiç belirti yaşamadım yalnız bugün regl olacakmış gibi kadıklarım ağrıdı ilk defa
erman777 Annelikyolundabiri maalesef arkadaşım evet yanlış yaptım ama bugün daha iyiydim yarın test vereceğim bakalım inşallah pozitifi görürüm
Kbraaltn erman777 inşallah beklediğin haberi alırsın. Bi tavsiyede bulunmak istiyorum. Çünkü çok araştırdım çok okudum. İnstagramda Bir gebenin günlüğü olarak arama yap adı da ebru ceylan. Kendisiyle iletisime geçmeni tavsiye ederim. Ne kaybedersin ki. Instagram’da hesabi var. Ürünlerini kullan düzenli bir şekilde. Zaten takip ettikçe kadının olayının ne olduğunu anlicaksin. Ben çok memnun kaldım… Tabiki herseyden önce günün geldigi zaman istedigin sonucu görür ve sağlıklı sıhhatli kavuşursun. 🙏🙏
erman777 Kbraaltn evet rakip ediyorum bu sayfayı aklımda olsun yarın hayırlısı ile beta testimi yapayım da sonrasına bakacağız artık