seymaa2 Merhaba, 4-5 haftalık gebe iken neler yaşadınız, ne hissettiniz kalp atışını duyana kadar? Ağrı, sancınız var mıydı 🌸 Ya da farklı bir belirti..
Sultankut seymaa2 sol sırt kemiğimden kalbime ordan koluma kadar ağrı başladı gögüslerim adetten 15 gün önce acımaya başladı bi öğrendim 3 haftalık🥹🐣
Fahriye41 seymaa2 4-5haftalarda normalde hiç mide bulantısı yokken her sabah mide bulantısı oluyordu ağzımda demir tadı vardı mutfağa girdiğim an tiksinme geldi göğüs hassasiyet vardı birde ansızın durduk yere aş erme başladı aha dedim ben hamileyim kan verdim 5 haftalık mis 2 hafta sonra gel dedi kalp atışını duyamadım korktum 1 hafta sonra duydum şükür
Aleyna-K seymaa2 Ben ilk 1. ve 2. haftalar fark etmedim bilmediğim için ama anlık baş dönmeleri mide bulantısı oluyordu asla kusmam olmadı Allah’a şükür. Sonra çok fazla gazım vardı, ben hayatımda bu kadar gaz çıkardığımı görmedim bu zamana kadar. 😂😂😂
merista Her akşam 7-7.30 gibi uyuyakalıp sabaha kadar uyuyordum. İlk trimester neredeyse hep böyle geçti, uyumaktan eşimi pek göremedim 😂
Ubuntu seymaa2 ben ilk gebeliğimde idrarda bi değişiklik yaşamadım bunda sürekli idrara çıkıyorum en başından beri
kubra_akil3 Bende 6 haftalıkken öğrendim kasıklarda ağrım çok oldu 6. Haftanın içindeyken baş dönmesi ve mide bulantısı başladı
Embu seymaa2 günde en az 3 litre su içerim mesela idrarim hep sarıydı doktora mı gitsem böbreklerim de sorun mu var diyordum birde göğsüm sızlıyordu canım sonra hamile olduğumu öğrendim 7 hafta den sonra mide bulantıları başladı zaten