Asdfghk 22 mayıs 63 24 mayıs 179 26 mayıs 372 31 mayıs 1.122 (5.gün) Hızla yükselirken son verdigim kan da düşük çıktıgını düşünyorum sizce normal mii
Nazzz1310 Asdfghk değeriniz güzel artmış bende yeni hamileyim beş haftalık benimde 266dan 500 olmuştu doktorum illaki ikimkati artması gerekmiyor %60 artsa yeter demişti ve kesemizii gördük
Sep Merhabalar canım bence çok güzel yükselmiş içini ferah tut :) sağlıkla kavuşursun inşallah bebisine :)
Supermom488 Asdfghk değerler tam olarak bazen eşit olmayabiliyor biz tahmini iki kat diyoruz 4 gün Aralık’ta farklı olmuş olabilir ha içiniz rahat etmiyorsa yine bı doktora gorurunun ama onlar sadece ilk iki güne bakıyorlar artık sonrasında ultrasonla yola cikiyorlar ben ilk kan verdiğimde 11 ile öğrenmiştim 2 gün arayla 400 olmuştu önemli olan düzenli artış demişti doktorum
Ekinci2772 Selam kızlar benimde betam bakarmisiniz Adetten iki gün önce 26 Mayıs- 34 Adetten bir gün önce 27 Mayıs -58 Adetten bir gün sonra 29 Mayıs -201,2 Sizce iyimi değerler
Nazzz1310 Asdfghk en son cuma yaptırdım 500 çıktı salı günü gittim kese gorundu 2 binlere yakın kese görünüyor zaten normal görünmezsw vajinal bakiyolar