Elf_ars Artimed erken gebelik yalancı pozitif çıkarıyor diye çok okudum başka testte de böyle çıktı yarın kan tahlili vereceğim sizce hamilelik var mı ?
Supermom488 Elf_ars testi soruyorsanız Allah’ın belası bı test 5 tanesi pozitifi göstermişti ama sonuç negatif inşallah sizde yanlimamistir ve pozitiftir
Nesli664066 Elf_ars bende 3 test yaptım biri artimed di bende de pozitif cıktı sonra adet oldum 3 gün 🤷♀️🤷♀️ yani yalancı pozitif olabiliyor
Rusapolat Elf_ars valla bende bebemi aynı böyle çizgi ve artimedle öğrendim. Şimdi 16 haftalık olduk oğluşumla. Bende doğru sonuç verdi yani
Elf_ars Eslem2112 2 ay önce Artimed pozitiflipi var diye gittim sonuç negatifti umarım vardır bu sefer 🥰
Elf_ars Elf_ars momysss Nurgul1010 Nesli664066 Eslem2112 Supermom488 Kızlar Artimed pozitif çıkarmıştı şimdi Nimo Testi yaptım böyle çoktı sizce var mı yok mu
Supermom488 Elf_ars maalesef ki evet ikisi net kırmızı çizgi ilk defa görmüştüm mutluluk göz yaşları sonra yerini hüzüne bıraktı o yüzden bence kaset test alıp denemelisiniz onlar daha net sonuç veriyor yada kan verin
Elf_ars Nesli664066 🥲🥲 Artimed böyle miydi baya kırmızı mı çıkmıştı hafif miydi sizin ki yalancı pozitifte
Nesli664066 Elf_ars erken gebelik silikti kaset test yaptım direk çıktı kırmzıı 🤷♀️aksamına pembe renk kanamam geldi sonra az az koyu renk geldi 3 gün sürdü