nilinannesiii hastane kontrolümüzde kızım düştü dudağı patladı ve ön dişi sallnıyor acilde hemen müdahale yapıldı ama ön dişi düşecek mi acıyor diyor çok kızım😔
Sosyalbiri nilinannesiii canım sallamayın o kısımla yemesin düzelir, iş düşme vakti değilse.Pazartesi doktor fikri alırsınız.
020525 nilinannesiii benim kızımda düşmüştü yatak başlığına vurmuştu. On dişinin biri içeri girdi tamemen biri ön tarafa kaydı. Ve sallanıyordu 3 yaşındaydı ozaman. On dişiyle sert bişey yedirmedim çok şükür içeri giren dış dışarı çıktı sallanan dış kendini yeniledi
nilinannesiii Sosyalbiri acilde birsey yok korkulacak dedi bilmiyorum ya valla iyicene psikolojim bozuldu
Sosyalbiri nilinannesiii bozma canım benim . Uykuda diş sıkma problemim yüzünden benim de ön dişimin biri sallanıyor. Dikkat ediyorum.
edabolukbasi3- nilinannesiii 6 yaşında çıkmaya başlıyor zaten dişler yani sanmıyorum erken olsun ama damağına darbe aldıysa eğer gelen işler kötü gelir
Smy_12 020525 merhaba, benim de bebeğim çenesini vurdu alt ön dişi öne kaydı, sanki diş etiyle beraber gelmiş gibi dr bişey yapılmaz buna çekilir anca dedi sizinki de öyle miydi acaba hafif mi öne geldi yoksa
020525 nilinannesiii morluklar patlaklar 1 haftada düzeliyor kan oturmuştu dudakların hep iç tarafına yarık vardı su bile icemiyordu. Yemesi hemen ertesi gün başladı morluklar 1 haftayı geçmedi duzeldi
edabolukbasi3- nilinannesiii evet kardeşimin de düşme sonucunda üst dişleri yamuk yumuktu hep tel tedavisi görmüştü
nilinannesiii edabolukbasi3- canım dahasüt dişi zaten düşerse yenisi gelir en kötüsü yeniler ilk pkul çağında bozuk olursa tel taktırırız
edabolukbasi3- nilinannesiii bende onu demek istedim damak yapısı bozulduysa gelen dişler kötü gelir ama hallolur tel falan
DuruDefne_mommy nilinannesiii korkulcak bisey yoktur umarım korkmayın.Benim kızım 6 yaşında ön dişleri alt dişleri çıktı yerine yenileri büyüdü bile.Süt dişi hemen büyüyor zaten
Myyfamily nilinannesiii yiğenim 5 yaşında süt dişlerini dökmeye başladı şuan 6 buçuk yaşında ve dişleri yenilendi tamamen,endişe etmeyin düşse bile sorun olacağını düşünmüyorum yenilenir
020525 Smy_12 yok.hafif değil epey öndeydi dış etleride hep şişti. Diş etleri kendini toparlarken dış geriye geldi 3 tane doktora gittik biz çekmek istemediler yutma riski varsa çekelim dediler çok derin kökten sallantı değildi sallanıyordu ama kökten değildi