Asdfj Ovitralle çatlatma iğnesi vuruldum ama vurunurken herhangi acı sızlama hissetmedim normalmi sizce pazartesi aşılama olacağım
Asdfj erikarpuz çok teşekkür ederi yanıt verdiğiniz için içim rahatladı dr yazacaktım çünkü vurunduğum esnaada herhangi bir şey hissstmedim ilk defa aşılama yaptırıyorum
Sementa63 Leontiine Bende ilk kez ovitrelle çatlatma iğnesi oldum bu ay ve çok şükür hamile olduğumu öğrendim yarın 4 haftalık olacak ve kasıklarımda arada çok ağrı, kasılma oluyor sizde de oldu mu ve ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsunuz
Leontiine Asdfj amin inşallah ya ben aşılamadan sonra doktorum hiçbir yasak koymadı günlük tüm işlerine devam edebilirsin dedi ama ben 2 gün kendimi çok yormamaya çalıştım çok bol su içtim 2.5 litre içtim her gün düzenli bide bol kabak çekirdeği yedim.
Leontiine Sementa63 ben 9. Haftama girdim :) Ama evet bende de kasık ağrısı olmuştu çok kısa süreli ama aşırı şiddetli ağrılardı adetim 3 gün gecikince beta verdim öyle öğrendim 🌸
S-e-g Sementa63 çatlatma iğnesini hangi eczaneden aldınız hatırlıyormusunuz Çanakkale bölgesinde yok malesef