2bebelianne Karnımın içi sağ tarafı dünden beri sanki biri tırnağını geçirmiş kazıyor oraya bağlı Bir damarı çekiyor gibi hissediyorum anlamda veremiyorum nedir bu his 14. Haftadayım hadi bel ve kasık ağrısı normal ama bu nedir?
Glhayat_54 2bebelianne benim karnım değilde bacaklarımda oluyor sanki böyle damarlarımı biri cekiyor ağrı oluyor gündüz bsey yok uyurken oluyor sadece varis falanda yok bilemedim nedendir.
aysenuraskin 2bebelianne Bende de oluyordu bir kaç hafta öncesine kadar hatta bazen de sanki iki yana çekişiyor gibi hissediyordum doktoruma sorduğumda bebeğin büyümesiyle alakalı olduğunu söylemişti
2bebelianne Glhayat_54 öyle bir şey değil aslında kasılma gibi bir çekiştirme değil düşünsene biri göbek bağını çekiyor için çekiliyor gibi anlatamıyorum da 😂
2bebelianne aysenuraskin umarım öyledir durup durup giriyor aynı ağrı 5 10 dk da bir hissediyorum bazen şiddetli hissediyorum yarın da olursa görüneyim doktora
arinmommy Bugün aynı hisle uykudan uyandım resmen karnımın içi acıyordu 10-20sn sürdü sürekli olarak sonra geçti
aysenuraskin 2bebelianne İçin rahat olsun ama kesinlikle ufacık bir şeyin olsa bile doktoruna sor aklında kalmasın. Not defterime sorularımı şu normal mi bu normal mi diye yazarak gidiyorum kontrollerime 😅