Mltmsmh 4 buçuk aylık hamileyim 58 kilo ile hamile kaldım ve şuan 64 kiloyum sizce kilo alımı normal mi yoksa fazla mı
Essraa2 Mltmsmh 4derken haftanız tam kaç :) birde biraz fazla sanırım çünkü da bebek taş çatlasın 500gram suyu plesantası2yi geçmez yani çoğu kendinize olmuş
Nursen21 Mltmsmh Canım zaten zayıfmışsın yani çokta göze batmıyor kilon Kendi fikrimi söylüyorum bi 10 kilo daha alsanda bence sende sırıtmaz Ama tabi sen yinede sağlıklı beslenmeye çalış gerisi kendiliğinden gelişsin takılma bence
Essraa2 Mltmsmh mesela benim boyum 178kilom 54tü şuan 58im ve haftam 27.4 bebeğimde en son 1kiloydu.. herkesin elbet farklı ama hamileyim diyese biraz bence abartmamak lazım sonra burda hep kötü şeyler okuyoruz..:/
Deniziiimmm Kimse burada diyetisyen ya da doktor değil. Size çok almışsınız diyip moralinizi bozanlar olacağı gibi hayır çok almamışsınız diyenler de olacaktır. Doktorunuz sizi kilo konusunda yönlendirecektir zaten. Buradaki yorumları çok takmamanızı tavsiye ederim. Kendinizi mutlu hissettiğiniz kiloda hamileliğinizi bitirmeniz dileğimle 😊
deletedmom832 Mltmsmh yapıya göre değişiyor 50 kiloydum hamile kalmadan önce 47 kiloyum şuan 13.haftam bitti hala daha almadım kilo çünkü aşırı iştahsızım sadece meyveyle besleniyorum 🙄🙄
Kardii Ben 34 haftalık hamileyim ama 36 haftalık olarak hesaplanıyor geç döllenme olunca belli olmuyor bide ölçümlerden dolayı iki haftada olsa 11.5 kilo aldım hepsi bebeğimde ama sorun yapma doğum yaptın mı kalmaz kilo filan