Elanal Kızlar merhaba haftaya perşembe sezeryan ile doğum yapacağım hipp markasının natal süt arttırıcı çayını aldım şimdiden içmeye başlasam nasıl olur ? Sezeryandan sonra süt zor geliyor diyolar simdiden hazırlık misali 🥴
Nevo Elanal merhaba canım aldığın çay güzel bende humana kullanmıştım ama Rezene aldım aktardan demleyip içiyorum o da etkili ve şekersiz tavsiye ederim sağlıkla kavuşun inşallah 🙏
bulutunannesi33 Elanal eczaneden vs aldıgı ız cyların ıcerıgı hepsı aynı foyatlsrı ck yuksek rezene anason tane kımyon alıp kendınızde kaynatın ınanın daha fazla fayda grceksınız ve bol su tuketın
mervermzn Elanal eczanelerde süt balı var canım onu alıp kullan çok süt yapıyor. Mesir macunuda çok işe yarıyor denenmiş test edilmiştir komşumdan biliyorum 😄
Nevo Elanal faydasını da gördüm canım Doğumdan birkaç saat içinde sütüm gelmişti bol su içmeyi de ihmal etme🙏
Sarikom Nevo @elenal kızlar bitki çayı yasak die biliyorum eğer öleyse bende alıp içeyim bari bende süt gelmemesinden çok korkuyorum :(
Elanal Nevo canım benim çok tesekkür ederim doğuma bir hafta var şimdiden kullansam bişi olurmu acaba
Nevo Sarikom yasak değil canım hatta süt için özel karışım bile yapıyorlar (ısırgan tohumu yada otu rezene kimyon tohumu papatya anason GB bildiklerim)
Nevo Elanal ben 3 gün önce başlamıştım yinede doktoruna danışırsan yada haftan Doğumla uyumluysa bişey olmaz diye düşünüyorum ben 36 haftalık erken Doğum yaptım gün verdiler o yüzden 3 gün önce başladım
mariesept içeceğini pek tavsiye etmem hem çok tatlı hemde iç iç insanın içini bayıyor onun yerine galata ve kurabiyesini tavsiye ederim hem lezzetli hem etkkili
Boncukbeyinannesi Elanal hiçbir şey icmenize gerek yok. Doğumdan sonra bebek geldiğinde ten teması yapın ve emzirin. Bundan daha etkili süt yapan bir şey yok