Sudenass Demir ilacını doktorum gündüz içilmeli olarak yazdı fakat gündüz içtiğim her gün günümü mahvediyor gece içtiğimde bi sıkıntı olmuyor ama gündüz içtiğimde kusmaktan mahvediyor dünden belli gündüz içmedim bi sıkıntı yok doktora danışıcam ama yaşayan var mı?
tahamommy Sudenass demir ilacını aç karna sabah içmek daha iyi midenizi kötü yapıyorsa doktorunuza danışın belki ilacı değiştirir, ben ocean demir kullanıyorum devletin karşıladığı kapsüller gibi değil beyaz kokusu tadı vs hiç bişeyi yok deneyebilirsin
Eslemxz Sudenass canım doktoruna fertamir şase demir ilacini yazdir ayni vişne suyu gibi içimi okadar kolayki çok rahat edeceksin
aycan88 Hangisi , birde rahatsız ediyorsa başkasına devam ettirr öyle duymuştum çevremden . Bende ferro kullanıyorum sabah aç karına berbat zor yutuyorum biraz mide karın ağrısı yapıyor sonra geçiyor
Sudenass tahamommy hamileliğin kaçıncı haftasına kadar kullanılıyor doktor mu süreyi belirliyor bilginiz var mı
tahamommy Sudenass benim zaten 13. Haftadan sonra başlamıştı, demir ilacı bebek için 2. Ve 3. Trimesterde daha önemli
Canan1991 Sudenass doktor bana doğum sonrası biraz daha devam etmeni isteriz dedi sonra keseriz dedi ams tabi sizin kan değerinize bağlı benim düşük biraz büyük ihtimalle ondandır
Canan1991 Benimde o şekilde idi ne zaman içsem ölü gibi oluyordum gittim dedim oda bana fertamir yazdı meyva suyu gibi tadı rahatladım sizde diyin. Bence bana bu iyi geldi en azından
Kukoss Sidefer kullanin ben hic yan etki okumadim kullandim ki daha once demir ilacindan zehirlenmisligim var cok hizli degerlermi yukseltti sidefer sabah ac asla bulanti olmadi