Byby99 Bu adete yakın hamile kalanlar en geç ne zaman kan tahlilinde çıkar acaba bilgisi olan var mı ?
Tugcehkn Byby99 ben regl olmadan 2 önce yapmıştım erken gebelik testi orada çıktı sonra akşamına hemen kan testi yaptırdım beta hcg 108 çıkmıştı. daha 2 haftalık dedi doktor o yüzden çıkıyor kan tahlilinde hemen
Ozlemsvr Byby99 Benim adetimden iki gün önce kan testinde çıktı. Başka bir rahatsızlık için kan vermeye gittiğimde öğrendim 😊
Byby99 Gkhnm97 belirtim yok ama ilk defa böyle geciktim anlamadım en son 8 gün gecikmeyle kan verdim negatif çıktı bakalım beklicem biraz daha
Gkhnm97 Byby99 bnmde yok canm bnde yaptim negatif cikti sadece bas donmesi var ama ondanmi bilmiyrm ya
Dlktpl Benımde ıkı gun gecıktı kan verdım ama negatıf daha beklemem şazımmı bılmıyorum 23. Gun sanırım yumurtldım 32. Gunum olsa cıkmazmıydı kızlar
Gkhnm97 Dlktpl canm gec dollenmedir belki bekle bklm bnmde negatif cikti biraz daha gelmezse beta yaptrcam
Dlktpl Gkhnm97 sulı beyaz akıntı arada belmagrısı ıstah yorgunluk falan goguslere arada kramp gırıyor ama o neden bılmıyorum 27 30 gunde olurum genelde gec yumurtladogom ocın mı gecıktı acaba ama 8 gun oldu yumurtlamadan kanda cıkmazmıydı olsa
Gkhnm97 Dlktpl cikmayabilir canm cunku bazi kisilerde cikmiyormus bnmde akintim var beyaz krem gbi geliyor arada bas donmesi oliyor bide
melegiminannesi Ben 5 gün kala yapmıstım adetime 103.7 idi yani adet gününde 700 lerde oluyor adrt gectikten sonra 1000 i geciyor. Adetin en az 3 gün gecerse kan vermelisin en fazlada 10 gün
Gulsah7171 Byby99 benim adet olmam gereken kan verdim çıkmadı adetim 4 gün geçtikten sonra kanda btchg yükselmişti geç döllenme olmuş 😊