Denizlina09 Kukoss ilk gebelikse 19 20 ye kadar yolu var ikinci vs ise 16larda bile hissedebilirsiniz
Denizlina09 Kukoss normal aslında 12 diyenler genelde bağırsak hareketleri ile karıştırıyor oluyor. Ben ikinci gebeligimde 16 larin sonunda ilkinde 19 larva hissettim
Bebegim3444 Kukoss ben geç hissettiğim için doktoruma sordum nornal mı diye ewet dedi yani 16. Haftadan itibaren başlıyor. 12 çok erken bence.
Meryem80 Ben şuan 11 haftalık oldum 4. Gebelik arada hissedebiliyorum minik de olsa ben 3. Gebeligimde de 12 haftalikken hissediyordum hareketlerini
ilkbebekannesi Kukoss ben ilk gebeliğimde 21. haftada hissetmiştim hareketlerini ama daha öncesinde hıçkırıklarını hissediyorsunuz çok komik oluyor 😊 şimdi 2.’ye 8+2’deyim bakalım ne zaman hissettirecek bu sefer
ilkbebekannesi Kukoss böyle karnınızda kalp atışıyormuş gibi düzenli bir ritim atıyor, anlıyorsunuz zaten bebişten geldiğini midesi büyüdükçe hıçkırıyor 🫠
erikarpuz Kukoss ben 13. haftada hissetmeye başladım tabi bana inanmadılar 😂 16-17den sonra net hissetmeye başlamıştım