3_bebelianne Yayalin ben nadiren yedim faydalı değil ama canın istyorsa ye bence temiz bilindik bir yerden etsiz olsun
Herseydenbiktim Yayalin Etli olmadigi sürece sıkıntı yok, benim ilk zamanlar canim istiyordu hep etsiz yiyordum🎀 Doktorum da etsiz oldugu sürece bisi dememisti
Minik1Civciv Yayalin oğlumda severek ve aşerdiğim tek şey etsiz yiyorum zaten osesten aldım hep şimdi de yiyorum hiç bir sorun olmadı.
Annelikyolundabiri 3_bebelianne neden faydalı olmasın. Bulgurun içerdiği faydalara besin değerine girin de bir bakın 😉
Kukoss Canim zehirlenmicegin yesilliklerin temiz yikancagni bildigin yerden ye canin cektiyse aci onerilmiyo bitek
Annelikyolundabiri Yayalin sana zararlı olduğunu düşündüren nedir bacım 🤭 sadece etsiz olmalı. Kemdin yapsan daha sağlıklı ama dışarıdan yiyeceksen de temiz güvenilir yerden yemelisin.. ben kelle paça işkembe çorbası kokoreç falan yiyorum 🫢🤣
3_bebelianne Annelikyolundabiri Çin tuzu var çiğ köftede🙈🤣 cehaletine veriyorum direkt otizm yada atopik bozulmalara yol açıyor fazla tüketimi sen kimseye akıl verme bence hadi bulgur pilavı mercimek köftesi fellah köftesi desen tamam allahım birde göz atmış🤫sus sen batıyorsun konuştukça belliki
2cocuk2kopek Annelikyolundabiri kız bu sana dün çiğköftede Çin tuzu var diyen bugün başka postta bende yiyiyorum azar azar bişey olmaz diye başkasına cevap vermiş ya 😂😂 dün burda Çin tuzu vardı down sendromu yapıyordu 😂😂😂