Zambak-12
beyazkelebek97 ben 23 haftandayım baştan beri hacettepeye özel hocaya gidiyorum ama özel hoca olmasına rağmen sorunlar yaşadım ıster ıstemez iletişim konusunda problem yaşıyorum ilk hamileliğim ilk gebeliğin doktor açıkçası biraz ters bir doktor hastası çok ama yani devlette de çok fazla hasta var biraz egoistler ve problemliler bu konuda beni üzdü ağlattı açıkçası çocuğumun ultrason fotoğrafını istedim diye detaylı ultrason yapildiginda Doğunca bağrına basarsın dedi bana asla çocuğu makinada bile göstermiyor 15 dakika bakıyor sizi yolluyor mesela kan idrar tahlili bende hiç yapmadı ben zorla yaptırdım vitaminleri falan yazıp gönderiyor ama sizin durumunuza hani normal anam babam usulü bakıyor yani ilgi alaka yok ya sadece diyor bana Güveniyorsan sezaryen ya da normal doğum yaptırırım seni diyor ama ne yemişsin ne içmişsin ne olmuş ne bitmiş beni ilgilendirmez diyor yani resmen mesela balık yiyemiyorum diyorum multivitamin veririm diyor multivitamin içinde de omega yok mesela bacak ağrılarım var diyorum magnezyum dahi önermiyor bana Hacettepe‘yi anası babası gibi Öven de çok bu tarz hocalari Öven de fazla bilemedim ya hastane çok eski bir hastane doğum sonrası özel odaları var mı bilmiyorum şehir hastanesinde şöyle bir sıkıntı var yani istediğiniz profesörden bile alsanız hep asistanlar bakıyor ama doğum odaları suda doğum seçenekleri bir çok avantajı var iyi bir doktora gelirseniz eğer ama komplikasyon olduğunda da nasıl hallediyorlar bu işleri bilmiyorum genelde bu tarz olaylarda da Hacettepe iyiymiş yeni doğan üniteleri olsun işte ameliyat haneleri olsun bilmiyorum açıkçası kafam karışık