aysegull01 busra__20022025 ay ben hayatta atmam 7 sene bekledim o çizgiyi görmek için saklıyorum kıyamam atmaya 🥹
momtobe__ busra__20022025 ay ister cişli olsun ister başka şeylu asla atamam. onu pozitif görene kadar yaptigimiz sey de cok temiz sayılmaz 😁😁
NoName_ Dnzz2 benim annem yapıyor epoksi ben ona yaptıracağım aynısını🤭 bebeğimin isminin baş harfinin içine koyduracağım
oglussannesiiii busra__20022025 ben atmıyorum mucizemi o testlerle öğrendim çiş miş ilk özel anım onla asla atmam 💙🙏
Sedayavuz busra__20022025 ben üç çocuğum için ilk öğrendiğim sürecimden doğuma kadar ne var ne yoksa ayrı dosyada biriktirmiştim ve iyi ki de yapmışım. Kız erkek farketmez bence en güzel anı 🙏🏻
NoName_ Dnzz2 aşağı yukarı bu tarz bir şey 🤭 satış yapıyor daha bu tarz çalışmadı ama bende internetten görüp söyledim yaparım dedi 😁@incininhobidunyasi_
Suheyle1 busra__20022025 saklanır saklanır ilk oglum 7 yaşına girecek hala duruyor 😂😂😂 ikinci 7 aylık göbüşte asla atamam 😂 hastane bilekligi dahi durur 🥹😂
[silindi] busra__20022025 küçük bir anı defteri yaptım ilk sayfasına yapıştırdım öyle duruyor. Ben de atamadım