busra__20022025 Nişanım cuma günü geldi ama sancım yok eğer sancım gelmezse bebek büyük diye pazartesi günü suni sancı ile alınacak ve ben her şey doğal olsun istiyorum bebek kendi gelsin bu belirtilerden sonra ne zaman bebek gelir şuan 39 haftayı da geçtik
busra__20022025 busra__20022025 doktor geçen hafta çarşamba günü kontrol etti ve 3 cm açılman var dedi açılma da var geceleri sancı da giriyor
busra__20022025 3_bebelianne ilk gebelik miydi? Benim nişanım dün geldi hala daha bekliyorum açılmam da varmış ama sancı geceleri biraz var onun dışında yok bebek de az hareket ediyor gibi yani ben bastırınca tepki veriyor ya da arada bir tekme atıyor stres oluyorum bir şey mi olacak diye geçen hafta boş yere acile gittik evham yapıp insan utanıyor da abartıyor gibi oluyorum
3_bebelianne busra__20022025 Herkesin farklı tabii canım ilk gebelikti benim açılma 3cm falandı cuma derken dünden bahsediyorsanız yakın zamanda doğum olur
busra__20022025 3_bebelianne bebek büyük olduğu yüzden en geç pazartesi alınacak dedi doktor zaten pazartesi olmasa perşembe günüm doluyor ama işte suni sancı biraz beni korkutuyor
3_bebelianne busra__20022025 hayırlısı olsun korkma normal yada sezeryan bir şekilde dünyaya gelecekler rahat olmaya çalış canım🌸