Eldgrn Demem 5.67 ile öğrendim kızım 27 aylık şuanda, adetlerim düzensiz gecikmeden emin değilim ama 38. Gün bu değeri gördüm. 23 gün sonra kızımı gördüm. Kendim kan vererek kan takibi yaptım. 3 bin kusurleri görünce doktora gittim.
YyyyYasemin Demem dün 28.70 ile öğrendim 3 ocakta kürtaj olmuştum yine nasip oldu pazartesi hastaneye gidicem bakalım
Es_momy cakmakez ve kaşık ağrım var adet olucam diye korkuyorum doktor suan tutunma aşamasında dedi dün biraz kanamam geldi tutunma ç kanamasıymıs
Senabal 18,72 de gebesin diyemeyiz dediler gri alanda olduğumu söylediler 3 gün sonra yeniden kan vermem gerektiğini sağlıklı bi gebelik ise günde 2 kat artması gerektiğini söylediler 2 gün sonra hcg 76,37 olduğunda pozitif dediler🫶 14 haftalık hamileyim
Supermom488 Demem 11 ile öğrendim acildeki doktor hamilesin diyemem ama değilsinde diyemem dedi zaten 2 gün sonra kadın doğuma gittim öyle öğrenmiştim
adatuna Demem ben yumurtlama takip ettiğim için öğrenilecek en erken günde öğrendim hep 24-20-40 gibi 3 kere düşük değerle öğrendim 1i kimyasal oldu
Es_momy adatuna eveline silik çizgi gördüm ben 40 ka öğrendim adetim gecikmemişti adete 3 gün kala gördüm
Supermom488 eveline Ben adete 7 gün kala yapmıştım aynı günde kan verdim zaten kaset testte silikte olsa pozitifi görünce kan verdim
Eldgrn eveline Evet hatta 5.67 değerini kaset testte öğrendim. O donem prodoctor markası yüzünden erken gebelik testlerine küsmüştum. Kaset olmasına rağmen düşük değerle öğrenmiş oldum.