Cansuturan Kitapkolik660_ evet kendini göstermiyor 14 haftalıkken çıkıntı var dedi erkek dedi doktorum 16 haftalıkken başka bi doktor zar zor görüp kız olabilir kız düşünüyorum dedi siz nasıl anladınız
Kitapkolik660_ Cansuturan kızlar kendını saklıyor genelde kafa yapısı kız gibi geldi kakaolu süt iç karpuz ye açar bacağını 😂
Sayoss Kitapkolik660_ Bizede tahmin yapabilir misiniz bacak arası kapalı ve arkası dönük oluyor zorla bacak arasından bişeyler gördük ama kordon olabilir mi yoksa kesin erkek midir ? 16+4 haftalık
Cansuturan reyhan03K size hiç tahminde bulunmadılar mı ben 14 haftalıkta erkek dedi çıkıntı var dedi parti yaptık 😂17 de farklı doktora gittim zor gösterdi kendini sakladı kız bence bu dedi detaylıyı bekliyoruz şimdi
reyhan03K Cansuturan bizim doktor pek tecrübeli değil ve bı tane devlet hastanesinde artı cihaz eski raporda bile muhane olunca usg cihazı elverişli oldmadigindan diye giriyor i yuzden yarı il de var oaraya gideceğim detayliya öğreneceğim
reyhan03K Cansuturan özele mi gidiyor musun ben işte 20.haftadan önce yanılma payı oluyor o yüzden güvenmiyorum detaylı en garantisi
Cansuturan Bitane araştırma hastanesi ama paralı özel diğer kız diyen özel klinik ikisinide gidiyorum