Deleted33000 Sendenbanakalan he valla sessizlerdem korkacan kadın dediğin benim gibi çeneli olacak😂😂😂😂
Sendenbanakalan Deleted33000 o zmn da erkek çeneden yanıkıyor 😂aman duruma göre dilli olak😂yoksa tepemize çıakrlar jdjdhdhd
Deleted33000 Sendenbanakalan tabiki de duruma göre ama erkeğe fırsat vermiyecen değilse çok konuşan erkek hiç çekilmiyor gerçekten
Sendenbanakalan Leyla210 yarin büyük ihmal girmeye calışacak😂bugün yanımda. Oyüzden girmz ama yarin faka bastı ffjfj😂
Babyshark_ Sendenbanakalan Oyuna girdiğinde sağ en al tarafta envanter yazan yerin kenarındaki oka basın orada ayarlar kısmına girin ilk başta sağdaki kategori kısmında hesap yazıyor zaten orada aşağıda sağda hesabı sil yazıyor
Sendenbanakalan Babyshark_ erkek arkadaş harici kadın görmedim eklememiş ,eklemedigi halde oyun oynamışmıdır kadınla vs yani bu olasılık yüksekmi ,oyunu bilmedigim icin soruyeumm :( bu arada şuan hesabı bn aldım eşimin haberi yok
Asteriaa Sendenbanakalan eşimle call of duty oyunu mobildeen tanisip evlenen biri olarak evli bir erkeğin online oyunlarla işi olmaz ancak karisida oyun oynayabiliyorsa olur yine oynuyorduk evlendikten sonra ama çok vakit oldursugunu düşündüğümüz için sildik ne de olsa artık bebeğimiz olacak biraz daha kaliteli zaman geçirmek gerek :) benden habersiz telefonuna oyun indirmez mutlaka haberim olur bende aynı şekilde
Sendenbanakalan Asteriaa bnde öyle düşünüyordum takiii yakalayana kadar:( şuan hesab bnm oldu😂çaldım fjdndn kadın hic görmedim arkadaşları vardı hep ama kadınla konştunise nerden bilirim onu da anlamıyorum
Babyshark_ Sendenbanakalan oynamak için arkadaş eklemek gerekmiyor bayrak denilen birşey var mesela takım çağrısı gönderilen yerlerden takım olusturabiliyorlar ve sohbet edip tanışıyorlar kız erkek farketmeksizin