riceandrama Bugün itibariyle 40. Haftaya girdim 1 cm açıklık varmış ancak nazlı bebeğim hala kanala girmemiş ve 0 sancı ile devam ediyorum.. sizlerde durum nedir buyurun foruma
Ecem_P riceandrama aktivating labor olması lazımdı sanırım yanlış yazmadıysam o egzersiz işe yarıyormuş öyle okudum geçen gün postta bir kişi de sabahtan akşama evi kırkladım temizledim akşama sancım tuttu demişti
tugcenursofya riceandrama benim açıklığa bakılmadı ama onun haricinde aynı durumdayım bebek aşağıda değil sancımda yok :(
riceandrama Ecem_P activating labor egzersizlerini 36. Haftadan beri yapıyorum ama bir değişiklik yok :(
riceandrama tugcenursofya acile bebek hareketi nedeni ile gittiğimde baktılar açıklığa yoksa kendi doktorum bakmadı dahası dedi ki 1 cm ile doğum olsaydı…🥲 bende de sancı olmadığı için salı günü suni deneyecekler bakalım artık ne olur 🫠🫠
tugcenursofya riceandrama inşallah o güne kadar kendi sancılarımız gelir bende 41 haftaya kadar bekleyelim diye planladık 9 hazirana kadar gelmezse suni sancı :( allah yardımcımız olsun
riceandrama tugcenursofya hiç gelecekmiş gibi durmuyor eğer bir anda gelebilen bir şey değilse 😅 inşallah kolayyyca doğumlarımız olur. Son zamanlar asla geçmiyor bir de
elfbcr tugcenursofya kaç haftadasınız şu anda ben 39+4 üm bebek kanalda düzensiz sancılar var açılma yok doktor 40+2 den sonra suni başlatırız dedi ama o da tam bayramın 1. gününe denk geliyor değilse 41 e kadar beklerim dedi nasıl olacak hiç bilmiyorumm😮💨🤷🏻♀️
Turuncukadin riceandrama 40+6 olduk gelen giden yok açılma da 2 cm var yok. Kendi sancım da çıkmıyor pek fazla bugün doğmazsa yarın suni sancı alacağım ben de. Kızım gelmek istemiyor yarın 41+0 oluyoruz😅
riceandrama Turuncukadin ay maşallah ben o kadar çok okudum ki bu yılın bebekleri gelmek istemiyor. Anneleri bayram telaşına kaptırıyorlar 😅 siz Bilkent takipliydiniz değil mi?
Turuncukadin riceandrama bayramda bebişimle kendimi odaya kapatmayı düşünüyorum 😅😅 yok ben Etlik şehir takipliyim canım. Bilkente gittim de geçen bir bakayım diye hoşuma gitmedi her şeyi çok eski😓
riceandrama Turuncukadin olumlu olumsuz bir sürü yorum vardı allah yardımcımız olsun. Benim yatışım yapıldı bu arada dua beklerim 🥺
elfbcr riceandrama salı diyordun ne olduu kendi sancın mı geldi🤩 Allah kolaylık versin sağlıkla kavuşun inşallah