Tini_minii Ben yazdırmak istiyorum normal de 17 hazirana gün verildi ama erken doğum olur diye bekliyorum. Sayfalara bakıyorum artık eskisi gibi tarih yazdıran da yok. Siz ne düşünüyorsunuz? Kapı süsü yaptırdım onu kenara koydum
defnevedoruk Tini_minii doğumda dağıttıklarıma yazdırmamıştım zaten verilen günden önce doğurdu iyi ki yazdırmamışım, sonra Mevlüt’ünde yaptırdıklarıma yazdırdım
petronix Tini_minii İlk gebeliğimde yazdırmadım hazırlıklarımı önden yaptığım için magnetlerimi isime karar verdikten sonra sipariş ettim doğuma 2 aydan fazla vardı. Şimdi 2 yi bekliyorum 1 ay sonra sipariş vericem tarih yazdırmıcam gerek yok bence tarihe
defnevedoruk Tini_minii dediğim gibi biraz riskli bana 29 marta gün vermişlerdi kızım 23ündr doğdu mesela
Canan1991 Ben de aldım geçenlerde geldi tarih yazdırmadım hiçbir şekilde çünkü ne zaman geleceğini tam kesin değil ondan tarih koymak istemedim
2Princess1Mom Tini_minii Sezaryen olacağım ama günümüz belli değil sadece yıl yazdırdım. Gün belli olsaydı da tarih yazdırmazdım. Yarının ne olacağını bilemiyoruz çünkü. 😊