Aysglshn Kızlarrrr hamilelikte ilk babalar günü hediye fikirleriniz nedir ? Aklıma bişey gelmiyor yardım istiyorum 🥹
Supermom488 Aysglshn saat&saat markası var ordan kişiselleştirilmiş saat alabilirsiniz ben kızımla eşimin adını yazdırmayı düşünüyorum
Ayseguls_baby Aysglshn biz henüz 10 haftalık olmak üzereyiz cinsiyet, isim belli değil o yüzden kişisel birşey yaptırmadım. Baba ile ilgili zıbın yaptırdım 2 tane 🥲
Semanur_aktas5 Aysglshn 38 haftalığız her an doğum gerçekleşebilir. Oğluşumuzdan güzel hediye olmaz bence 😁
Guzelanne56 Aysglshn yaaa esımın ilk babalar günü 2023 babalar gününde çok aglamıstı oğlumuz vefat etmıstı yıl ıcınde o cok kötü olmuştu, bu babalar gününde kızımız var çok şükür bellı etmese de çok heyecanlı
ShutUp Aysglshn babalar günü eşimin doğum gününe denk geliyor yani bende çok muallakta kaldım ne alsam diye ama yine saat alırım gibi çünkü aşırı saat delisi güzelde bir bento pasta yapıcam daha ne 😅 sizde bu şekilde yapabilirsiniz
ynzl Aysglshn ben “babalar günün kutlu olsun canım babam” yazılı bir zıbın aldım Trendyol’dan. Bir de istediği güneş gözlüğü vardı onu sipariş ettim. Güzel de bir not/mektup tarzı bir şey yazarım 🥰
3_bebelianne Aysglshn Bütçeye göre marka güzel bir saat güneş gözlüğü yada kemer cüzdan parfüm alabilirsiniz yada bebekle kombin özel birşeyler yaptırabilirsiniz
Selenavci63 Aysglshn 8 art dizayn diye bir site var orada babalar günü tablosu vs değişik şeyler var bakabilirsiniz
Aysglshn Kızlar harikasınız çok teşekkür ederim evet eşimde saat hastası ama şuan okadar para ver bilir miyim bilemiyorum ama yazdıklarınızı kaydettim 🤩🤩🤩🤩