ipekoktamis Merhaba arkadaşlar benim bebis 25 haftaya kadar baş aşağıydi sonra makat gelis oldu 30 haftalik olduk olcumleri geri cikiyor durduğu pozisyondan kaynakli olabilir mi
5_erkek_annesi ipekoktamis ilgisi yok zaten cihazlar her zaman doğru ölçü vermez yanılma payı her zaman var
dilaradoyan ipekoktamis var canım. Makat geliş bebeğim kafa çevresi ölçüsü ve suyu net ölçülemiyordu daha doğrusu 1ay kadar geri ölçülüyordu. Perinatolog takibinde pozisyondan dolayı tam ölçülemediği söylendi cihaz kalitesiyle de ilgili olabiliyor. Ama sizdeki durumu mutlaka doktorunuza sorun
defnevedoruk ipekoktamis merhaba benim kızım da makat gelişti 38+2de doğdu ondan 1 gün önce yani 38+1de ölçümleri 36+1 ile uyumluydu 2900 45cm görünüyordu ertesi gün 38+2de 3150 47cm doğdu
ipekoktamis dilaradoyan canim karin cevresi 2 hafta kadar geri dedi kilosu da buna bağlı az çıkıyor devlete gidiyorum neyden kaynaklanabilir diyorum hiç Bi açıklama yok ne iyi gelir diyorum gene açıklama yok bende araştırırken bundan kaynaklı olabilir diye gördüm Bi sorim dedim
dilaradoyan ipekoktamis söylenmiş o zaman canım. Ultrason tam ölçüm yapmadığı için normal karşılanıyor her kontrolde öncekine göre gelişim varsa bir de. siz içiniz rahat etmiyorsa dediğim gibi başka bi doktora görünün aynı hastane içinde de olabilir
Aslaninannesi_ Bebeğim hep makat gelişti kilo aynı çıktı sadece boyu biraz kısa çıktı doğduğunda uzundu