minussset Vaktim çok yok doktora ulaşamıyorum . Amniyo sıvısı testi için turnosol kapısı sonunda buldum. Mavi ve kırmızı renk varmış . Ben hangisini alacağım. Doktora soruyorum yanıt yok. Adam dükkanı kapatacak. Hangi renk olanı almam gerek acil cevap .
minussset Ayyy bilen yok mu ? Kimseye ulaşamıyorum. Adamın elinde KIRMIZI VE MAVİ turnosol kağıdı varmış. Ben hangisini alayım .. hangisini alacağım ..
minussset Sedanyn yok 100’lü 150 TL . Adam diyo bende bilmiyorum . Emaneten bakıyo. Internettede birşey bulamadık doktorada ulaşamadık. Mavi ve kırmızı renk varmış. Kimyacılarda alıyormuş . Doktora sor diyo doktor ortada yok. Hangi renk alcağını bilmiyorum .
Sedanyn Chatgpt de böyle yazıyor Kırmızı turnusol → Maviye dönerse → Ortam alkalidir → Amniyon sıvısı olabilir. Mavi turnusol → Kırmızıya dönerse → Ortam asidiktir → Amniyon sıvısı değildir (idrar veya vajinal sıvı olabilir).
minussset Sedanyn hhaziran arasmoms_ Mavi alıyorum o zaman sizi seviyorum teşekkürler hayat kurtardınız ❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏☺️