Zumruduanka160 Doktor bir sakıncası yok dedi . İstanbul’dan Adanaya gideceğiz arabayla. Mide bulantılarım var tabi. Bayram için gideceğiz eşim sonra hiç gidemeyiz diyor tavsiyeleriniz nedir yol için
Tuby_ Zumruduanka160 ben gitmiştim bi 4 saatlik yola da doktorum bana 1-2 saate bi mola verip 10 dk yürü demişti öyle gitmiştik yastık al yanına beline bazen ihtiyaç oluyor Senin biraz uzunmuş yol doktorun onay verdiyse sorun yoktur
1tosbikannesi Zumruduanka160 2 saatte bir mola verip mutlaka 10 dakika yürüyün bulantı içinde doktorunuz mutlaka ilaç vermiştir onu kullanırsanız bir problem olmaz, yanınıza yolculuk yaparken tuzlu kraker alın o da iyi gelecektir.
Miniboy Zumruduanka160 bn 3 aylıkken bayramdan önce çıkıp 3 ayrı şehir geze geze gitmiştik. Mide bulantım daha az oldu ama tuvalet kısmı beni zorlamıştı😂 tavsiyem bulantına iyi gelecek hafif atıştırmalıklar hazırla yanına meyve hazırla. Birde her tuvalet malesef dışarda temiz değil yada hijyenik olmayabiliyor. Küçük kolonya şişelerinden alıp içine çamaşır suyu ve suyla karışım yap yanında taşı kullanmadan sık tuvaletlere. Enfeksiyon için çok açığız kendini korumak lazım☺️
Emiisko Bende insallah Ozaman 4 aylik olucam Araba ile bulgaristan Yolculugu yapmayi dusunuyoruz Bilmiyorum doktorum izin verir mi
Zumruduanka160 Prizin verdi onu kullanıyorum mide bulantısı için. Zaten bişey yiyesim gelmiyor pek tuzlu kurabiye tarzı bişey yaparım o zaman kraker zaten olmazsa olmaz tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkürler
5_erkek_annesi Zumruduanka160 2 satte 1 durup 10 dakika yürümeniz bide bol su için ödem olmasın diye 😍
180220 @Zumruduanka160 uzun yolculuğa çıktınız mı nasıl geçti bende nasip olursa iki hafta sonra çıkacağım ama baya korkuyorum doktorum gidebilirsin dedi de
Zumruduanka160 180220 evet çıktım çok iyi geçti hiç sorun yaşamadım yanıma çubuk kraker aldım muz armut bide çizi . Ara ara bunlardan atıştırdım .. 2 saatte filan durup tuvalete gittik , tavsiyem sabah erkenden çıkmanız sabah saatleri daha kolay bence ..