Parinas Defnemome emzirirken giren sancıyı mı diyorsunuz. O uzun sürmüyor rahimin kendini toparlarken ki kasılma ağrısymış. Bi hafta 10 gün sürer maksimum. Sonrasındaki kasılmalar o kadar şiddetli olmayacağı için hissettirmez
deletedmom43191 Defnemome sezaryen mi oldunuz acaba eğer öyle ise 1 2 haftayı bulabilir hafiflemesi fakat normal doğum ise ağrınız gecmeliydi
Miniboy Fatmandrsv vajinal doğum sonrası mı bahsettiğiniz ağrı yoksa sezeryan sonrası ağrı mı? Normal doğum sonrası duymamıştım ama sezeryende duymuştum merak ettim
Parinas Defnemome bende başka zamanlarda olmadı 2 doğumumdan sonra da ama benim rahmim hızlı toplanıyor zaten doktor demişti hiç bu kadar hızlı toplanan görmemiştim diye hastaneden taburcu olmadan. Belki ondan daha az oluyordur ama emzirme sırasında yine de baya şiddetli ağrı giriyordu. Bence sizinki de toplanma ağrısıdır 1 haftaya geçer
Parinas Defnemome belki rahim bunda daha genişlemiştir bebek daha iridir suyunuz daha fazladır vs. Ya da çok dinlenemiyorsunuzdur yoruluyorsunuzdur
Parinas Defnemome ayy pardon ben 2 var bi de bebiş var sandım☺️yenidoğan varken kaç çocuk olursa olsun zor malesef 7 24 bakım bekliyor ama geçici bi süreç. Ya sabır diycez bol bol☺️
Parinas Miniboy vajinal doğum sonrası olan ağrı farklı. Anlık giren regl ağrısı gibi ağrılar oluyor rahim toplanırken ama bu sezaryende de olur sonuçta onda da rahim toparlanıp küçülüyor. Sadece ekstra dikiş yerleri karnı beli ağrıyor olabilir bilemiyorum tecrübe etmedim
aylisinannesi Benimde 2 hafta olacak sezaryen olalım agrılarım hafifledi ilk 10 gün fazlaydı hergünde agrı kesici içtim son 4-5 gündür daha iyiyim ara ara dikiş yerlerimehafif ağrı giriyor ama rahim toparlandıgı için oluyor dediler