Morpheus selili benim kıl köklerim baya zayıfladığı için belli olmuyor. Jiletteki gibi asla durmuyor ama kalın olan köklerimde de
AybenYB Hdyhdy ağda en iyisi, 1 acır 2 acır sonra kıl köklerin küçülür kılların seyrekleşir daha az acır alışırsın, 27 yaşındayım daha önce hiç jilet kullanmadım kullanmayı da bilmiyorum düşünmüyorum da bence en sağlıklısı ağda
Hdyhdy Kitapkolik660_ ne alakak ki ben de doğum yaptim ve canım aşırı tatlıdır ağdadan korkuyorum ama
Kitapkolik660_ Hdyhdy agdanın acısı doğum kadar var mıydı peki? ben anlatamıyorum galiba sen doguramazsın demedim. Çok mu acıtıyor agda dedi agdadan korkuyorsan doğuma nasıl gideceksin dedim yanında sivri ısırığı agda acısı
Hdyhdy Kitapkolik660_ ben o bölgeye hiç ağda yaptırmadım o yüzden acisini bilmiyorum ve çoğu arkadaş acıdan ağladım çok kötü oldum diyorlar ben de buna dayanarak acı eşiğim de düşük olduğu için öyle dedim
Kitapkolik660_ Hdyhdy dayanılmaz bir acısı yok ilk iki üç gıtmede acıyor ama çok geç çıkıyor ve seyrelıyor acısı katlanılır
Sitasya Hdyhdy aslinda almaya başladıkça kendisi de uyuşuyor bende düşündüm uyuşturucu spreyleri falan ama hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorum
Hdyhdy Sitasya ya ben de bacaklarımi agdayla alıyorum 1 yıldır ama azalma olmadı evet tertemiz oluyor geç cikiyor ama azalmıyor sizde durum nasıl acaba?
Sitasya Hdyhdy benim bacaklarim da azalma oldu açıkçası ama bazen epilasyon makinesiyle alıyordum o mu yaptı ağda mi bilmiyorum
Hdyhdy Nealakayahu enfeksiyon riskinden dolayi mi , bir arkadaşıma da doktor ağda o bölgenin derisinde zamanla sarkmalara sebep olur demiş
Hdyhdy Morpheus evet bunu sizden duydum biraz arastirdim memnun olan da var hiç memnun kalmadim diyen de var ama bazı arkadaşlar cok kısa surede temizleniyor ve jiletten daha iyi diyor
Hdyhdy Nealakayahu ay çok özür dilerim yanlış anlamışım ben, ben lazeri öğrenir öğrenmez bıraktım zaten birakmasam da gittiğim yer kendi bıraktırıyor biz risk almayız diye özel bölge dışındaki yerlere de yapmıyor
Hdyhdy Nealakayahu gittiğiniz yerle bir görüşün isterseniz , madem doktor da onay verdiyse , benim gittiğim yer bana direkt olarak seansı bırakırız o riski hiç almayız demişti ama belki bir kağıt imzalayıp doktor onayı falan götürürseniz yaparlar