Turuncukadin Kızlar nişan illa sümüksü mü olur? Rengi açık kahveden biraz daha koyu akıntı var 3 gündür. Perşembe alttan muayene oldum ondan mı yoksa nişan mı bilemedim. Bilgisi olan var mı
tugcexx12 Turuncukadin nişan değil o alttan muayene olduğunuz için lekelenme oluyor. Bende de olmuştu bir iki gün sonra düzelmişti. Nişan bildiğiniz minik bir parça gibi sümük gibi geliyor gelip fark etmemiş de olabilirsiniz belki. Haftanız gelmiş bu arada neyi bekletiyor doktorunuz merak ettim
Smile0 Turuncukadin Bende Pembe kan gelmişti az bişey ertesi gece doğum yaptım. İlla akıntı şeklinde olmaya biliyor yani sağlıkla kavuşun inşallah 🌸
Turuncukadin tugcexx12 sümüksü olduğunu düşünmüyorum ama çok sıvı da değil. 3 gün önce muayene oldum daha geçmedi neden anlamadım. Devlet takipliyim 41e kadar bekletiyorlar
tugcexx12 Turuncukadin sizden gelen leke gibi olacağını sanmıyorum ama yine de içiniz rahat etmediyse bayramdan önce yine bi gidin bence
Turuncukadin tugcexx12 tabi tabi gidicem zaten pazartesi günü son gün 41+0 oluyor. Ama işte emin olamadım bugün acile gitsem mi diye ilk doğumum olacak tecrübem yok
tugcexx12 Turuncukadin sancılarınız düzenliyse kesinlikle beklemeyin bence zaten allah korusun o leke dediğimiz şey başka bir şey de olabilir bilmediğimiz. Eğer düzenli değilse bence acile gerek yok
Turuncukadin tugcexx12 hiç düzenli değil hem de. Hatta sancım var mı onu bile bilmiyorum normal kasık ağrısı gibi geliyor sadece. Doğum sancısı olsa bilirsin dedi doktor Perşembe günü
tugcexx12 Turuncukadin evet normal doğum sancısı hepsinden farklıymış. İçinizi ferah tutun endişelenmeyin pazartesiyi bekleyin ❤️
Nazemm Turuncukadin ikimiz kaldık 40+3 oldum benimde Çarşamba son yalancı sancı çok var hatta bacağıma bile vuruyor
Turuncukadin Nazemm valla biz kaldık bi n’olacaksa😅😅 benim de yalancı sancı var belimde karnımda ama bu doğum sancısı değil yani sanmiyorum. Çok dayanılır düzeyde
Turuncukadin Nazemm benim ilk olacağı icin hiç bilmiyorum nasıl bir şey. Vajinaya bıçak saplanır gibi girip çıkıyor saatlerdir. Belimde de ağrı var ama işte bilemiyorum