gunesveguney Sultankut Çok fena olmuş kıyamam 🥺 ben oroferon kullanıyorum ilaç çok büyük değil hiçbir kokusu vs de yok. Herhangi bir kabız , bulantı falan hiçbir şey olmadı çok şükür 16. Haftada başlamıştım şuan 34. Haftadayım devam ediyorum
CheriBlossom Emsalsiz evet bende hap içemiyorum fertamirden çok memnundum o yüzden ilaç içiyor gibi değilde meyve suyu içiyor gibiydim toz şase olduğu için kabızlıkda yapmıyor
cnrbia Sultankut feramat kullanıyorum sabah kahvaltıdan 1 saat önce içiyorum bende bir sorun yaşamadım
CoolMamaMode Sultankut ben gynoferon kullandım hiç bi yan etki yapmadı sadece büyük tuvalet rengi çok koyu oluyordu o da normalmiş zaten . Sadece bi de o ilacı içtikten 3-4 saat sonrasına kadar süt ve süt ürünleri tüketmemek gerekiyor o yüzden ben akşam yatmadan içiyorum .. feramat kullanmıştım bi de midemi kötü yapmadı ama kabız yapmıştı
CoolMamaMode Aysglshn bende gynoferon kullanıyorum sizin gibi sabah içiyordum ama eczacı bana bu ilacı kullandıktan 3-4 saat süt ürünü kullanmamam gerektiğini söyledi demir emilimi yavaşlatıyormuş tam etki alınmıyormuş ilaçtan bi doktora ya da eczacıya sorun isterseniz bende o yüzden ya gün içinde ya da gece yatmadan içiyorum ilacı
ikincibezelyeayak Sultankut Bir çoğunu denedim feramat kullanıyorum çok memnunum Asm de aile hekiminize yazdırabilirsiniz. Fertamir tozda iyi ama onu sulandır karıştır içeceği hemen bitir vs ben pek sevmiyorum kapsülü direk yutmak daha basit geliyor
Redpepper Oroferon bende yan etki yapmadı iyi geldi bunun haricinde solgar, bestiron gibi markalarda kullanılanilir fiyat yüksek gelmezse
Cihanella Sultankut bende aynı ilacı kullanıyorum, hiç bir koku, tat almadım şimdiye kadar, yan etkiside 0 🥹
Sultankut Cihanella gerçekten çok şanlısınız bünye ne kadar da farkediyor. Ben içtiğim 3 gün hayattan bezmiştim
patulii Cihanella bu ilaç ben geve değilken bile beni mahveden bi ilaç, herkese iyi gelmiyor demekki ama aslında demiri hızlı yükselten bir ilaç, doktor o sebeple bana da önermişti ama kullanamadım maalesef
Cugulibinnazzz Sultankut erkeklerde çok rahat kullanabiliyordum ama kızda ilaç kullanmakta çok zorlandım 🥰
Sultankut Cugulibinnazzz 5 ay kusturdu beni tatlı da sevmiyor kızım tatlı yiyince kötü oluyorum, sanırım bu ilacı da sevmedi nazlı kız beni çok zorluyor 😂
yagmurcoskun Sultankut ben ferrosanol kullanıyorum aç karnına bazen mideme ağrı yapıyor ama genel olarak memnunum
tugcebaby1 Bende bunu kullanıyorum sabah 5 de uyanıp içip yatıyorum eğer geç kalırsam 8 gibi içersem bulantı yapıyor kusturuyor kan değerlerimi bu ilaçla topladım