Findikannesi Kızlar bende kalıcı kabızlık var normalde ama bu aralar çok fenayım 36 haftalık hamileyim bisey önerin lütfen
Taneminci Findikannesi doktor şurup veriyor diye biliyorum günlük 2 adet kayısı yada incir tüketirseniz durrumu hafifletmiş olursunuz bol bol su için
Anneyimben49 Findikannesi yada yatmadan önce 2 incir koy bir bardak suya sabaha kadar dursun kalktığında hem suyunu iç inciri ye
Hazen Findikannesi hurma canim aç karnina ye 5,7 tane kabizliga bire bir bide doğum için kolaylik sağlıyormuş
Nesrinkrdnz1 Findikannesi doktorunuz bir şurup önerir zaten bol sıvı ve kayısı hoşaf kullanıyorsunuzdur
Zubeydetekkurt Findikannesi bol sıvı tuket canım kaysi yulaf hurma lifli seyler tuket sut ve muz da kabizligi arttırır Allah yardimcin olsun doguma az kalmis
Kuzeybebek Bende 38 deyim yeni başladı aile hekimine gittim şurup verdi kullanabilirsin dedi çok kötü olursam günde 1 içiyorum geçiyo ismi Duphalak diye okunuyo 😂
Kubrakuzey Findikannesi magnesie calcine diye bi toz verdi doktor işe yarıyor ama insan gebelikte ilaç kullanmaya biraz çekiniyor doğal yöntemlerde kalıcı çözümü acı sivri biber turşusunda buldum acı yiyebiliyorsanız deneyin müthiş etkili
Burcumom Findikannesi canım geceden bir bardak suya bi kuru kayısı bi incir koy sabah kalktığında suyu iç içindekileride ye çok işe yarayacak doktorum demişti banada işe yaradı
Semasefa Erik suyu ve zeytinyağı iç az bişey bende geçen hafta yaşadım o durumu bana çok iyi geldi anında etki etti
Melinoee Findikannesi Canım en etkilisi afedersin şırınga ucunu çıkarıp makattan içeri zeytinyağı sıkmak. 5-6 gün sonunda doktorda aldım soluğu. İlaç asla vermem saf zeytinyağı makattan şırıngayla yapacaksın dedi. Gerçekten hemen etki ediyor 👍🏻
Findikannesi Sarenil o vardı hep zaten maalesef bak diyorlarki patlıcanın yeşil sapını 10 tane kopar 10 bardak suda kaynat sabah akşam iç geciyomus ama hamilelikte bi zararı olur mu diye korktum
Sarenil Findikannesi hiç bilmiyorum bi ısıtılmış zeytin yağını koycam, viks önerdiler onu demeyeceğim inşallah geçer 😕