Melissayda @Tini_minii korkma canım inşallah güzel geçer her şey benim ikinci olacak ilk bir haftası zor oluyor sonra toparlanıyorsun 🙏🩷
Kubra001111 Melissayda 35+3 zaman su gibi aksın sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı baş aşağı duruyor bebiş normal doğum için günlük yürüyüş ve egzersizlere başladım
Melissayda @Sngl_12022 ay benimde ayaklarım çok şişti doktorum varis çorabı giy dedi o kadar iyi geldiki bana resmen küçüldü ağrısı azaldı belki sanada iyi gelir 🙏
Eceunverkanra Melissayda Merhaba, benim de 4 haziran carsamba gunu dogumum kismetse bebegimde gelisim geriligi oldugu icin erken aliniyor 36+6’da gelecek insallah saglikla gelir diye dua ediyorum korkuyorum
Semass25 Haftaya girdim ilk gebelik ve normal doğum düşündüğüm için her an her şey olabilir haziran da😅
fatma_sahin Melissayda ayın 3 ünde kontrolüm var gün vericek doktorum sanırım 12 yada 15 haziran verir bekliyorum 36+4
Melissayda @Eceunverkanra canım rabbim sağlıkla kavuştursun pozitif düşün iyi olsun inşallah dualarım seninle 🩷